Kızılay Bitlis Şubesi Başkanı Çoban, yaptıkları yardımları açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Kızılay Bitlis Şubesi Başkanı Çoban, yaptıkları yardımları açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2018 15:31

Kızılay Bitlis Şubesi Başkanı Çoban, yaptıkları yardımları açıkladı

Haberin Devamı

Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS,(DHA)-Kızılay Bitlis Şube Başkanı Hayrettin Çoban, 2018 yılında yaptıkları yardımlarla ilgili açıklama yaptı. Çoban, yıl boyunca devam eden yardımların yoğunluklu olarak ramazan ayında yapıldığını söyledi.

Kızılay Bitlis Şube Başkanı Çoban, Kızılay Bitlis Şubesi tarafınan 2018 yılında yapılan yardımlarla ilgili açıklama yaptı.Çoban, yıl boyunca devam eden yardımların özellikle Ramazan ayında yoğunlaştığını belirterek şöyle konuştu:

“Kızılay Bitlis Şubesi olarak 704 kişiye Ramazan ayında 350’şer TL nakit para yardımı yaptık. 247 kişiye 250’şer TL zekat, 147 kişiye Kızılay alışveriş kartı ve bin 900 kişiye gıda yardımında bulunduk. Ramazan ayı boyunca da,  günlük 3 bin kişiye gerek iftar çadırında, gerekse evlerine sıcak yemek götürdük. Bu konuda İşadamı Ahmet Eren, Bitlis Belediyesi ve Bitlis Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı da bizlere destek oldu. 2 bin kişiye kıyafet ve kavurma desteği de verildi.Yardımlarımız yıl boyunca da devam edecek.Önümüzdeki Kurban Bayramında da yardımlar yapılacak. Bayram öncesinde belirlenen ailelere kıyafet yardımı yapılacak. Ayrıca son 7 ay içerisinde, 25 engelli vatandaşımıza talepleri doğrultusunda tekerlekli sandalye getirilerek teslim edilmiştir." 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!