Kızıl balyaj kırmızı makyaj

Bu haftaki konuğumuz Güliz Macar, hayatına bir renk katmak istiyordu. Beraber geçirdiğimiz günün sonunda hem renkli bir görünüme kavuştu, hem de oldukça eğlendi. Eğer siz de baştan yaratılmak istiyorsanız, bizi arayın. Tel: (0212) 677 08 87

21 yaşındaki Güliz Macar, bir güzellik salonunda çalışıyor. Yoğun iş temposundan kendine vakit ayıramayan Güliz, hayatına bir renk katmak istediğini söyleyerek bize başvurdu.

1- Kapri pantalon ve çiçekli atlet

Güliz’le Akmerkez’deki Levi’s mağazasında buluştuk. Yaşı ve işi gereği spor giyimi tercih eden Güliz için 557 Jeans Eve, 641 Jeans Kapri, renkli çizgili atlet, siyah baskılı tişört ve pembe çiçekli atlet seçtik. Güliz’e en çok kapri pantalonun ve pembe çiçekli atletin yakıştığına karar verdik.

2- Solgun tene kızıl balyaj

Güliz’in saçında pembe balyajlar vardı. Ema’s Kuaför’den Erdoğan Nar, Güliz’in solgun tenini kızıl balyajla canlandırmaya karar verdi. Renklendirme işlemini Ema’s Tasarım Ekibinden Gökhan Çetin ve Gökhan Yük yaptı. Mehmet Coşkun da saçın yapısına uygun parçalı ıslak-kuru kesim uyguladı, fön çekti ve Güliz’e iki kuyruk şeklinde toplanmış saçın da yakışacağını söyledi.

3- Çarpıcı göz makyajı

Makyöz Ayşim Güngör, Güliz’in göz çevresindeki mor halkalar için aydınlatıcı kullandı. Saçtaki kızıl renkle uyumlu olması için kırmızı far sürdü. Sivilce olan bölgelere ten rengine uygun bir kapatıcı uyguladı. Solgun teni kızıl pudrayla canlandırdı. Göz makyajı ön planda olduğu için, dudakları açık renk parlatıcıyla renklendirdi. Makyajdan sonra Güliz yeni giysilerini giydi, gülme krizine yakalanarak poz verdi ve hayatında hiç bu kadar gülmediğini söyledi.

Kendine hayran oldu

Ema’s Kuaför’de Güliz’in saçları yapıldıktan sonra son noktayı makyöz Ayşim Güngör koydu.

Levi’s Akmerkez : (0212) 282 02 91

Ema’s Kuaför : (0212) 213 69 69

(0212) 213 63 79
Yazarın Tüm Yazıları