Kıyak’tan Rektörlere Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Kıyak’tan Rektörlere Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2015 17:16

ADALET VE KALKINMA PATİSİ (AK PARTİ) GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI VELİ KIYAK, GAZİANTEP VE HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTELERİNİ ZİYARET EDEREK, REKTÖRLERLE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU.

Adalet ve Kalkınma Patisi (AK Parti) Gaziantep Milletvekili aday adayı Veli Kıyak, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz’ı makamlarında ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu.
İlk önce Gaziantep Üniversitesi’ni ziyaret eden AK Parti Gaziantep Milletvekili aday adayı Veli Kıyak, burada rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun’la bir süre sohbet etti. Üniversitenin başarısından dolayı Rektör Coşkun’u tebrik eden Kıyak, gelişen ve büyüyen Gaziantep için üniversitenin katkılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.
Daha sonra Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ni ziyaret eden ve Rektör Prof. Dr. Tamer Yılmaz’la görüşen Kıyak’a, üniversite hakkında bilgiler verildi. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Kıyak, Gaziantep’in kalitesini daha da ileriye taşıyan ve yeni olmasına rağmen kontenjanlarını doldurmuş olan Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ni tebrik ederek, şunları söyledi:
“Alışıla gelmiş olan Gaziantep’te eğitim için şehir dışına öğrenci göndermek, Hasan Kalyoncu Üniversitemizin hızla kapsamlı bir şekilde büyümesiyle son buldu. Artık şehir dışından öğrencilerinin talep ettiği bir üniversite haline geldik. Rektörümüzün tecrübeleriyle Gaziantep’in eğitimde en üst sıralarda hızla yükselerek yer almasını bekliyoruz. Biz de yaptığımız istişareler sonucu yapılacak çalışmaları not alarak, kısmet olur vekil olursak, bu konuların üzerinde durup hızla çözüme ulaşması için takipçisi olacağının sözünü verdik.“
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!