Tango’nun son kralları geliyor

Güncelleme Tarihi:

Tango’nun son kralları geliyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2019 08:30

Tango müziğinin yaşayan en iyi icracılarından kabul edilen ve yaşları 72 ile 84 arasında değişen 8 müzisyenden kurulu Arjantinli orkestra Los Reyes del Tango (Tangonun Kralları), tek konserlik özel bir gösteriyle İstanbul’a geliyor.

Haberin Devamı

7 Mart Perşembe saat 21.00’de Fulya’daki Süleyman Seba Kültür Merkezi’nde sahneye çıkacak efsane orkestraya 2018 Dünya Tango Dans Şampiyonları Dmitry Vasin & Sagdiana Hamzina ile 2010 TDSF Tango Dans Şampiyonu Eşref Tekinalp & Vanessa Gauch’un da aralarında olduğu 6 çift eşlik edecek. Tango müziğinin yaşayan en iyi icracılarından kabul edilen Los Reyes del Tango, Arjantin’in ve tango müziğin efsanesi Juan D’Arienzo’nun eşsiz stilini takip ediyor.

Orkestranın şef müzisyeni Alberto Gancedo, “Sizlerden bu müziğin yaşayan son icracıları olarak bahsediyorlar. Bu sizi hüzünlendiriyor mu?” sorusuna “Hüzünlendirmiyor. Aksine yaşayan son temsilcilerden bir tanesi olmak bizim için büyük bir onur. Hâlâ tangonun altın çağlarının müziklerini çalıyoruz, altın çağının sesiyiz. Demek ki bu müziğin en güzel yıllarını bizler yaşadık, bu yüzden şanslı hissediyoruz” diye cevap veriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!