Yeni tiyatro eserleri yolda!

Güncelleme Tarihi:

Yeni tiyatro eserleri yolda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2018 15:20

Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu ile Mitos Boyut Tiyatro Yayınları ortaklığında düzenlenen 'Sahne Eseri Yazma Yarışması'nda değerlendirme süreci başladı. Bu seneki seçici kurul, 'kadınlarsahneye' gündemini canlı tutmak üzere, tamamen kadınlardan oluşuyor...

Haberin Devamı

Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu ile Mitos Boyut Tiyatro Yayınları işbirliğiyle düzenlenen 'Sahne Eseri Yazma Yarışması'nda değerlendirme süreci başladı. Oyun yazarlığı konusunda sanat dünyasına nitelikli eserler kazandırmak amacıyla düzenlenen yarışmaya başvuru tarihi perşembe günü sona erdi. Toplam 75 oyunun değerlendirileceği yarışmanın bu seneki seçici kurulu tamamen kadın yazar, oyuncu ve dramaturglardan oluşuyor.  #kadınlarsahneye etiketi altında bir araya gelen gazeteci Bahar Çuhadar, Prof. Dr. dramaturg Beliz Güçbilmez, yönetmen Emre Koyuncuoğlu, Doç. Dr. dramaturg Selen Korad Birkiye ve Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu oyuncusu Pınar Hande Kaplan oluşturuyor.
Ödüle değer bulunan oyunlar ekim ayı içerisinde http://www.nilufer.bel.tr/nilufertiyatro adresinden duyurulacak. Yarışmanın sonucunda ilk üçe giren oyunlar ve özel ödüle layık görülen oyuna para ödülü verilecek. Ayrıca dört oyun da Mitos Boyut tarafından kitap olarak yayımlanacak.  

Yeni tiyatro eserleri yolda


BAKMADAN GEÇME!