Oscar and The Wolf’tan Türkiye çıkarması

Güncelleme Tarihi:

Oscar and The Wolf’tan Türkiye çıkarması
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2018 14:49

Belçikalı indie pop grubu Oscar and The Wolf bir kez daha Türkiye’ye geliyor.

Haberin Devamı

You’re mine’ , ‘Breathing’ , ‘Joaquim’ gibi hit’leriyle geniş dinleyici kitlesine sahip olan Belçikalı indie pop grubu Oscar and The Wolf bir kez daha Türkiye’ye geliyor. Üstelik grup bu kez dört konserlik bir turne yapacak. Bugün 19.30’da Bodrum Yalıkavak Marina’da sahneye çıkacak gruba elektronik müziğin yeni nesil temsilcilerinden Arem ve Arman ile Hey! Douglas eşlik edecek. Yarın İzmir’e geçecek Oscar And The Wolf, saat 20.00’de Çeşme Aya Yorgi Cove konserinde yine Hey!Douglas ve Doğuş Çabakçor ile aynı sahneyi paylaşacak.
22 Eylül’de İstanbu’da UNIQ Açıkhava Sahnesi’nde sahne alacak grup, 5 Ekim’de İzmir Arena’da Egeli dinleyicileriyle bir araya gelecek. Bu iki konser 18.00’de kapılarını açacak.
Montreux Jazz, The Great Escape, Rock Werchter, Tomorrowland gibi uluslararası festivallerde sahne alan Oscar And The Wolf, ilk olarak 2013 yılında çıkardığı ‘Orange Sky’ single’ı ile dinleyiciyle buluşmuştu. 2014’te çıkardıkları ‘Entity’ ise grubu dünya çapında üne kavuşturan albüm oldu. Grup; Brian Eno, Florence and the Machine gibi önemli isimlerle çalışan Leo Abrahams’ın da katkıda bulunduğu ‘Entity’ albümüyle Belçika ve dünya listelerinde zirveye yerleşti.
2017 yılında çıkardıkları ‘Infinity’ albümünün ardından konserlerine hız kesmeden devam eden Oscar and The Wolf, daha önce birkaç kez Türkiye’deki dinleyiciyle buluşmuştu.

BAKMADAN GEÇME!