Genç Modern’ler Venedik yolcusu

Güncelleme Tarihi:

Genç Modern’ler Venedik yolcusu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2019 13:24

Esra Eczacıbaşı Coşkun’un kuruculuğunu üstlendiği Genç Modern programına üye sanatseverler, 16-19 Mayıs tarihlerinde 58. Venedik Bienali’ni ziyaret edecek.

Haberin Devamı

Modern ve çağdaş sanata ilgi duyan 21-40 yaş arası gençleri İstanbul Modern bünyesinde buluşturan Genç Modern programı, İstanbul’da gerçekleştirdiği pek çok etkinliğin yanı sıra yurt dışında da üyelerine yönelik sanat gezileri düzenliyor.
Venedik Bienali’ni ayrıcalıklı bir takvim ile gezme şansına sahip olacak olan Genç Modernliler, aynı zamanda Venedik’in başlıca kültür ve sanat merkezlerini küratör eşliğinde ziyaret edecek.

Venedik Bienali’nde ‘İlginç Zamanlarda Yaşayasın’
58. Venedik Bienali’nin küratörlüğünü Ralph Rugoff üstleniyor. Başlığı ‘İlginç Zamanlarda Yaşayasın’ (May You Live in Interesting Times) olarak açıklanan bienalde, Rugoff’un küratörlüğünü yaptığı ana serginin yanı sıra Arsenale ve Giardini’de Türkiye Pavyonu’nun da aralarında bulunduğu pek çok ülkenin sergileri yer alıyor. 2007 yılından bu yana İstanbul Kültür Sanat Vakfı koordinasyonunda gerçekleştirilen Türkiye Pavyonu’nda bu yıl, İstanbul Modern’in 2016 yılında gerçekleştirdiği ‘İnci Eviner Retrospektifi: İçinde Kim Var?’ adlı süreli sergisiyle ağırladığı İnci Eviner’in ‘Biz, Başka Yerde’ başlıklı yapıtı sergilenecek.

Haberin Devamı

Genç Modern’ler Venedik yolcusu

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!