Genç Günler başlıyor!

Güncelleme Tarihi:

Genç Günler başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2018 16:43

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın geleneksel olarak düzenlediği 34. Genç Günler etkinliği, 9 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’de Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde sahnelenecek 'İçinde İstanbul Olsun' oyunuyla başlıyor.

Haberin Devamı

34. Genç Günler, 9-20 Mayıs tarihleri arasında 92 seans oyundan oluşan programıyla Harbiye Muhsin Ertuğrul, Fatih Reşat Nuri, Üsküdar Kerem Yılmazer, Üsküdar Musahipzade Celal, Ümraniye, Gaziosmanpaşa, Kağıthane Sadabad ve Kadıköy Haldun Taner Sahneleri’nde seyirciyle buluşacak. Etkinliklerde, lise gruplarının 27 seans, konservatuvarların 24 seans, tiyatro kulüp ve topluluklarının 21 seans, misafir tiyatro ekiplerinin 17 seans ve Şehir Tiyatroları’nın 3 seans oyunu sahne alacak. 34. Genç Günler’de William Shakespeare’in 'Cardenio', 'Macbeth', ve 'Romeo ve Juliet'i, Moliere’in 'Tartüf'ü gibi klasik eserlerin yanında Friedrich Dürrenmatt’ın 'Büyük Romulus'u, Federico Garcia Lorca’nın 'Bernarda Alba'nın Evi', Becky Mode’un 'Tamamen Doluyuz'u gibi eserler, genç tiyatrocuların performansıyla sahnelenecek.  

Haberin Devamı

BEDİA MUVAHHİD ÖDÜLÜ PELİN BUDAK'IN 

İBB Şehir Tiyatroları ve Türk Kadınlar Birliği İstanbul Şubesi’nin birlikte oluşturduğu 24. Bedia Muvahhid Ödülü bu yıl Şehir Tiyatroları oyuncusu Pelin Budak’a veriliyor. Ödül töreni, Uğurtan Atakan yönetiminde 11 Mayıs 2018 Cuma günü saat 20.00’de Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde gerçekleştirilecek.

Genç Günler başlıyor

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!