Geçici 'modern'

Güncelleme Tarihi:

Geçici modern
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2018 21:46

TÜRKİYE’nin ilk modern ve çağdaş sanat müzesi İstanbul Modern, Karaköy’deki yeni binası tamamlanana kadar tüm faaliyetlerini sürdüreceği geçici mekânına taşındı.

Haberin Devamı

Beyoğlu’ndaki eski Union Française binasında 3 yıl hizmet verecek olan İstanbul Modern, 23 Mayıs itibarıyla sanatseverlerle yeniden buluşuyor. Meşrutiyet Caddesi’ndeki tarihi Union Française binası, İstanbul Modern’in Galataport sahası içinde yer alan ve müzenin kurucu sponsoru Eczacıbaşı Topluluğu ile ana sponsoru Doğuş Holding-Bilgili Holding’in ortaklaşa katkısıyla yapılacak yeni binası tamamlanana kadar tüm faaliyetlerini eksiksiz olarak sürdüreceği bir biçimde hazırlandı. 1896 tarihinde Alexandre Vallaury tarafından inşa edilen Union Française binası, İstanbul Modern’in geçici mekânı olarak 23 Mayıs Çarşamba günü ziyarete açılacak.

AÇILIŞ SERGİSİ 'İNSAN DOĞASI'
Çağdaş heykel sanatının en özgün ve yenilikçi sanatçılarından Anthony Cragg’in, kültür ve sanata verdiği destekle dikkat çeken Ferko’nun sponsorluğunda gerçekleşecek ‘İnsan Doğası’ başlıklı sergisinde, sanatçının kariyerinin farklı dönemlerini yansıtan yapıtları sergilenecek. Sanatseverler ayrıca ‘Şimdinin Peşinde’ ve ‘Bakış Açıları’ adlı koleksiyon sergilerini de izleyebilecek.

BAKMADAN GEÇME!