Fransa'dan önce Türkiye'de özel gala

Güncelleme Tarihi:

Fransadan önce Türkiyede özel gala
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2017 21:23

İSTANBUL Kültür Sanat Vakfı’nın düzenlediği İKSV Galaları’nda Luc Besson’un yıllardır merakla beklenen son filmi ‘Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu’ gösterilecek.

Haberin Devamı

‘Beşinci Element’ten 20 yıl sonra yine görkemli bir filmle beyazperdeye dönen Luc Besson, ‘Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu’ (Valerian and the City of a Thousand Planets) ile göz alıcı bir bilimkurgu evrenini olağanüstü parlak bir oyuncu kadrosuyla bir araya getirerek kült olmaya aday yeni bir filme imza atıyor. Luc Besson’un senaryosunu yazıp yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği filmde Valerian rolünde Dane DeHaan, yardımcısı Laureline rolünde ise Cara Delevingne var. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Komutan Arün Filitt rolünde Clive Owen, Ethan Hawke, Herbie Hancock ve Rihanna yer alıyor. Filmin özgün müziklerini Alexandre Desplat besteledi. ‘Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu’nun uyarlandığı ‘Valérian et Laureline’, Fransa’dan çıkan en popüler bilimkurgu çizgi romanı. 1967 yılında ilk macerası yayınlanan ‘Valérian et Laureline’, Avrupa çizgi roman kültürü için bir dönüm noktası olarak kabul ediliyor; pop kültürü, uzay operası, zaman yolculuğu, klasik kahraman hikâyesi gibi türleri de derinden etkiliyor.

Haberin Devamı

BİLETLER BUGÜN SATIŞA ÇIKIYOR

‘Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu’, 24 Temmuz Pazartesi akşamı saat 21.30’da Cinemaximum City’s Nişantaşı’nda sinemaseverlerle buluşacak. Fransa’da vizyona girmeden önce Türkiye’de ilk defa İKSV Galaları’nda gösterilecek film, Türkiye genelinde 27 Temmuz’da gösterime girecek. İKSV Galası’nın biletleri bugün saat 14.00’ten itibaren Biletix, ana gişe İKSV ve gösterim günü 18.00 itibarıyla Cinemaximum City’s Nişantaşı’da satışa sunuluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!