ENKA’dan çocuklara ’Neşeli Pazarlar’

Güncelleme Tarihi:

ENKA’dan çocuklara ’Neşeli Pazarlar’
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2019 15:03

ENKA Kültür Sanat’ın gelenekselleşen ‘Neşeli Pazarlar’ etkinliği, bu yıl da yüzlerce çocuğu Barış için Müzik Orkestrası ile buluşturacak. 3 Mart Pazar günü düzenlenecek konseri tüm çocuklar ücretsiz olarak izleyebilecek.

Haberin Devamı

ENKA Kültür Tiyatro Buluşmaları, sosyal ve ekonomik olanakları kısıtlı çocukların sanatsal yaşama katılım hakkı önündeki engelleri kaldırmaya ve müzik duyarlılığının kazanılmasına olanak sağlayan Barış için Müzik Orkestrası ile Tiyatro Buluşmaları’na devam ediyor. El Sistema ve Sistema Europe programlarının Türkiye’deki temsilciliği ile dünya çocuklarına müziğin en saf haliyle seslenen Barış için Müzik Orkestrası, 3 Mart Pazar günü 11.30’da ENKA Oditoryumu’nda seyirciyle buluşacak. Konserde genç topluluk, Franz von Suppé , Johann Nepomuk Hummel ve Ludwig van Beethoven’dan eserler yorumlayacak. ‘Neşeli Pazarlar’ etkinliği, 5-16 yaş grubundaki çocuklara ücretsiz olacak. Ailelerin de katılımına açık olacak etkinlik, tüm seyircilere neşe dolu bir pazar günü yaşatacak.

Haberin Devamı

31. Yıl ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları’nın etkinlik biletlerine; Biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve ENKA Kültür Sanat Gişesi’nden ulaşılabilir. Etkinlik programı için facebook.com/enkakultur, instagram.com/enkakultur ve twitter.com/enkakultur adresleri takip edilebilir.

BAKMADAN GEÇME!