Cinayet masasında gerilim bitmiyor!

Güncelleme Tarihi:

Cinayet masasında gerilim bitmiyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2017 15:46

Gerilim romanı ‘Kardeşimin Mezarı’nın yazarı Robert Dugoni, dedektif Tracy Crosswhite’ın maceralarına ‘Son Kanıt’ ile devam ediyor...

Haberin Devamı

‘Kardeşimin Mezarı’nın yazarı Robert Dugoni’den yeni bir gerilim romanı: ‘Son Kanıt’. Altın Kitaplar etiketiyle yayımlanan roman, ‘Kardeşimin Mezarı’nın devamı niteliğinde... Kardeşinin katilinin yeniden yargılanmasının yarattığı yankılar bittikten sonra, cinayet masasındaki görevine dönen Tracy Crosswhite’in yeni soruşturması en az bir önceki kadar tehlikelidir. Crosswhite, yaşadığı acı olayların yaraları henüz kapanmadan, kendini bir kez daha hem mesleğini hem de yaşamını tehlikeye atacak bir soruşturmanın içinde bulur. Bir seri katil, Kuzey Seattle’ın ucuz motellerinde dansçı genç kızları öldürmekte ve geride hiçbir ipucu bırakmamaktadır. Tracy, onu katile ulaştıracak anahtarın eski bir soruşturma dosyasında olduğunu fark ettiğinde işi kolaylaşmak yerine daha da zorlaşacaktır; çünkü bu soruşturmayı yürütüp sonuçlandıranlar aslında birçok kanıtı da hasıraltı etmişlerdir.
Cinayetler sürerken Tracy de tehdit altındadır. Katili yakalayabilecek kanıtın peşinde, şüpheler, çelişkiler, çıkmazlarla dolu bir av sahasında her şey pamuk ipliğine bağlıdır.

Yazar hakkında:
New York Times’ın olumlu eleştirilerini alan ve çok satan ‘David Sloan’ dizisinin yaratıcısı Robert Dugoni; bu dizideki ‘The Jury Master’, ‘Wrongful Death’, ‘Bodily Harm’, ‘Murder One’ ve ‘Conviction’ adlı romanlarının yanı sıra çok satan ‘Damage Control’ adlı bağımsız romanın da yazarı. Dugoni, belgesel ‘The Cyanide Canary’nin de eş yazarıdır. Kitapları Scott Turow’s ve Nelson DeMille’in eserlerine benzetilen, Providence Journal dergisi tarafından ‘hukuk/gerilim romanlarının kralı’ olarak kabul edilen Dugoni, John Grisham’ın vârisi ilan edilmiştir. ‘Bodily Harm’ ve ‘Murder One’ isimli kitapları 2010-2011 yıllarında en iyi beş gerilim romanı seçilmiştir. ‘Murder One’ 2012 Harper Lee En İyi Hukuk Romanları finalisti olmuştur. Dugoni’nin en önemli romanlarından biri sayılan ‘Kardeşimin Mezarı’ Türkçede Altın Kitaplar tarafından yayınlanmıştı. 

Cinayet masasında gerilim bitmiyor
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!