Babylon'da bu hafta

Güncelleme Tarihi:

Babylonda bu hafta
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2020 13:43

Babylon’da bu hafta; Erken Oscar Gecesi, 140 Journos ON STAGE: 82 Plaka Berlin, Nekropsi ve Bob Marley’in doğum günü kutlaması var.

Haberin Devamı

Filmloverss Sunar: Erken Oscar Gecesi - 5 Şubat Çarşamba
Sinema yazarları, başarılı yönetmenler ve ünlü oyuncuların katılımıyla gerçekleşecek gecede, Kutsal Motor ekibinden DJ Zeynep Ocak sahne alacak. 

140 Journos ON STAGE: 82 Plaka Berlin - 6 Şubat Perşembe
‘82 plaka Berlin’ belgeselinin ilk gösterimi, yaratıcı ekibinin editöryel ve yaratıcı sürecine dair sunumu ve konuşmalarıyla ‘140journos ON STAGE’, 6 Şubat Perşembe Babylon’da.

82 Plaka Berlin
Berlin, bugün dünyada Türkiye dışındaki en büyük Türk kökenli nüfusa ev sahipliği yapıyor. Benzer siyasal, ekonomik ve sosyal itirazları nedeniyle 2015’ten sonra Berlin’e göç eden öğrenci, sanatçı ve beyaz yakalı ‘yeni dalga’ göçmenler hayallerini neden Türkiye’de gerçekleştiremedi? 1960’lardaki ilk işçi alımından bu yana Türkiye’den Almanya’ya süren göçün yeni dalgası.

Haberin Devamı

Nekropsi - 7 Şubat Cuma
İlk albümleri ‘Mi Kubbesi’ni 1996’da yayımlayan Nekropsi, kısa sürede ismini duyurarak geniş bir dinleyici kitlesi edindi. Aralık 2019’da paylaştıkları yeni şarkıları ‘Dedikodu’nun yanı sıra uzun zamandır çalmadıkları parçalar ve grubun solo projelerinden kesitler ile sahnede olacak.

Bob Marley doğum günü kutlaması - 8 Şubat Cumartesi
Sattas’ın Bob Marley’in 1979 tarihli New York’taki son kayıtlı konserinin bütün parçalarını seslendireceği gecede; The Marleyz, Genjah & Friends ve Alphadub sahne alcak.

Babylonda bu hafta

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!