Kitap okuyan öğrencilere yemek ödülü

Güncelleme Tarihi:

Kitap okuyan öğrencilere yemek ödülü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2018 12:49

Kitap okuyan öğrencilere yemek ödülü

Haberin Devamı

Suat DENİZ/ IĞDIR, (DHA)- Iğdır'da İnönü İlkokulunda başlatılan 'Okudukça büyüyorum, anlıyorum ve uyguluyorum' projesi kapsamında başarılı olan öğrenciler, yemekle ödüllendirildi.
    Proje kapsamında en çok kitap okuyan öğrencilere, Vali yardımcısı Abdullah Seçkin Koçak, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aydoğdu, İnönü İlkokulu Müdürü Oktay Maral, Müdür Yardımcısı Cafer Yıldırım ve Okul Aile Birliği Başkanı Doğan Aydoğdu'nun da katılımı ile yemek verildi. Vali yardımcısı Abdullah Seçkin Koçak, öğrencileri tebrik ederek bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. Koçak, "Kitap okumak başarıyı artırıyor. İnsana bir disiplin kazandırıyor. Eğitimin amacı da bu olmalı. kitabı anlayarak okuyacak notlar alacaksınız sizlerde okuduğunuz kitabın özetini çıkarmışsınız başarılar diliyorum.Milli Eğitim olarak valilik olarak her türlü desteği vereceğiz" dedi.
    Okul Müdür Oktay Maral ise proje ile öğrencilere kitap okuma alışkanlığını kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.  Maral, proje kapsamında her sınıfta aylık olarak en çok kitap okuyan ve okudukları kitapların özetlerini çıkaran öğrencileri ödül olarak sponsorların desteğiyle yemek verildiğini bildirdi. 

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!