Kısa Metrajlı Filmler ve Başarı-vızıltı

NİHAYET ligler başladı. Başlaması ile birlikte ilk haftadan teknik direktörü olsun, idarecisi olsun seslerini yükseltmeye, tenkitlere başladılar.

Dikkat ediniz, aylarca hazırlan, transfer yap, hazırlık maçları oyna sonunda lig başlar başlamaz kendi içinden birilerini tenkit etmeye başla. Tabii ki bunlar çoğunlukla 3 büyük kulübümüzde ağırlıklı olan sezon başı tabloları ya da kısa metrajlı filmler olarak karşımıza çıkmaktadır.. Sezon sonuna kadar bu kısa metrajlı filmleri herhalde daha çok izleyeceğiz.

İşlerin doğru yapılması durumunda başarının geleceği herkesçe bilinen bir gerçek. Bu gerçeği kısa metrajlı filme dönüştürmeden uygulamaya koyan Sağlam-Kayseri iklisini hatırdan çıkarmamak gerekir. Sessizce sezonu açan, yaptığı transferlerle medyayı fazla meşgul etmeyen, düzgün ve mantıklı sessiz, sedasız çalışması ile başarıyı yakalayan Sağlam-Kayseri ikilisi, ümit ediyorum ki Avrupa’da da başarısına devam edecektir.

Yükselen yıldız

Kısa sürede, düzgün ve başarılı çalışması ile dikkati çeken ve Türkiye’nin yükselen yıldızı olan sayın Ertuğrul Sağlam’a biz buradan başarılarının devamını diliyoruz. Futbolculuğunda da mütevaziliği ve insanlığı ile kendinden çok söz ettiren, sayın Sağlam, Teknik Direktörlüğü ile de hem Türkiye’de hem de Avrupa’da çok ses getirecektir.

Bu hafta kulüplerimizin Avrupa’da sınav haftası. Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzon ve Kayserspor’a başarılar diliyoruz.
Yazarın Tüm Yazıları