Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2001 00:00

Haberin Devamı

Yükselme Grubu start alıyor

İlk iki sırayı alan takımların 1. Lig'e doğrudan terfi edeceği 2. Lig Yükselme Grubu maçları bugün Kombassan Konyaspor-Diyarbakırspor maçıyla başlıyor. Konya Atatürk Stadı'nda saat 12.00'de başlayacak karşılaşma, TRT-1'den canlı yayınlanacak. Maçı Selçuk Dereli yönetecek.

Dallas-Phoenix maçı Kanal D'de

Kanal D, bu ay NBA heyecanını cumartesi geceleri saat 24.30'da canlı olarak ekranlara taşıyacak. Bu gece Dallas-Phoenix maçı naklen Kanal D’de.

Nuray Sürekli Dubai'de birinci

Uluslararası Dubai Maratonu ve 10 bin metre yarışında Avrupa Şampiyonu atletimiz Nuray Sürekli, büyük bir başarı elde etti. Etiyopya asıllı atletimiz, 10 bin metre yarışında 33.54'lük derecesiyle birinci oldu.

Hırvat Lanços Beşiktaş'ta

Beşiktaş Bayan Basketbol Takımı, sakatlığı nedeniyle uzun süre oynamayacak olan Boşnak oyuncu Melisa Hadzimustafiç'in boşluğunu, Hırvat Sanja Lanços'u transfer ederek, doldurdu.

Kocaelispor'a 3. Bulgar

Kocaelispor, Levski Sofya ve Bulgaristan Milli Takımı'nın orta saha oyuncusu Alexandre Alexandroviç ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Havuzda gol yağdı

Deplasmanlı Sutopu Ligi'nde play-off müsabakalarının ilk bölümü, İstanbul'da başladı. Sonuçlar şöyle: İYİK-Heybeliada: 11-5, ENKA-ASSK: 14-10 yendi.

İlker, Sarıyer'de

İkinci Futbol Ligi 1. Klasman Grubu'nda mücadele edecek olan Sarıyer, Kocaelisporlu İlker Yağcıoğlu ile sözleşme imzaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!