Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2000 00:00

Haberin Devamı

Judocular kaza geçirdi

TÜRKİYE Judo Şampiyonası'na katılmak üzere Mesin'e giden Sakarya Judo Takımı, Niğde'de yakınlarında kaza geçirdi. Kafilenin bulunduğu midibüs hatalı sollama yapan kamyona çarptı. Kazada, 2 antrenör ile midibüs sürücüsü hayatını kaybetti, 10'u sporcu 13 kişi de yaralandı.

Potada Cimbom'a iki takviye

BASKETBOLDA sıkıntılı bir sezon geçiren G.Saray, transferin son gününde kadrosuna iki oyuncu daha kattı. Sarı kırmızılılar, Kombassan Konyaspor'dan Yugoslav pivot Haris Mujezineviç ile M.Kemal Bitim'i transfer etti. G.Saray'ın Mujezineviç ile M.Kemal'i yarınki Ege Pen Altay maçında oynatacağı, Orhun Ene'nin ise işlemlerinin henüz tamamlanmadığı açıklandı.

Süren: G.Saray daha kárlı

G.SARAY Başkanı Faruk Süren, halka açılım konusunda Beşiktaş'dan daha karlı bir yol seçtiklerini iddia etti. Hem 110 bin Cumhuriyet altınlık ödüllerinin verilmesine ivme kazandırabilmek, hem de 2. Dünya Kulüplerarası Futbol Şampiyonası'na katılmalarının onurunu paylaşmak için Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü'yü ziyaret eden Süren ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Cansun, kendilerini eleştirenlere en güzel yanıtı verdiklerini ifade ettiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!