Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2000 00:00

Haberin Devamı

İzmirli okçular Çankırı’da esti

İZMİR Büyükşehir Belediyesporlu okçular, Çankırı'da yapılan Türkiye Şampiyonası'ndan 6 kupa çıkarırken, erkek takımı 260 puanla Türkiye rekorunu egale etti. İsmail Hakkı Güngör'ün 2 birincilik, 3 ikincilik, 1 de üçüncülük kazandığı yarışlarda Serdar Şatır ikinci, Hasan Orbay da üçüncü oldu. Antalya'nın ardından Türkiye ikincisi olan Bayan Takımı'nda ise Esen Dönmez birinciliği, Özlem Aktaş ise ikinciliği elde etti.

KSK’li Çetin’den evlilik hediyesi

KARŞIYAKA'nın başarılı orta saha oyuncusu Çetin Nalbantoğlu, Y.Salihlispor'a son dakikada attığı golü eşi Gülcan Hanım'a hediye etti. Geçen hafta pazartesi günü dünya evine giren tecrübeli futbolcu, ‘‘Gülcan'la 7 yıl önce Gaziantepspor'da oynarken tanışmıştık. Beş ay nişanlı kaldıktan sonra geçen hafta evlendik. Hayatım düzene girdi. Evlilik bana doping oldu. İlk maçımda gol attım. Güzel futbolum sürecek’’ dedi.

Pınarbaşı’nda yağmur engeli

PINARBAŞI Pisti'nde hafta sonunda yapılan dört tekerlekli motosiklet yarışında Engin Kap dört rakibini geride bırakıp ilk sırayı elde ederken, Formüla'nın altyapısı olarak bilinen Caterham Cup'ta birincilik Olcay Kipöz'ün oldu. 100 tur üzerinden yapılması planlanan Palio Cup'ta ise yağış nedeniyle 6. tur sonunda pistte tek bir araç dahi kalmayınca, yarış iptal edildi.

Manisa defansa takviye yapacak

VESTEL Manisaspor yönetimi, iç sahadaki M.K.Paşa yenilgisinin ardından takviye kararı aldı. Bugüne kadar kişisel hatalar yüzünden çok önemli puanlar kaybettiklerini belirten Başkan Cengiz Ergün, özellikle savunmayı güçlendirmeyi düşündüklerini söyledi. Ergün, Aydınspor'un talip olduğu Engin Şentürk'ü de satmaktan vazgeçtiklerini açıklayarak, ‘‘Engin M.K.Paşa maçında iyi oynadı. Onu kaybetmek istemiyoruz’’ dedi.

Troy Pilsner’de derbi heyecanı

TROY Pilsner'de Pınar KSK maçının hazırlıkları sürerken, kurmayları rakip takımın yeni ABD'lisi Muoneke'nin durumu düşündürüyor. Bu oyuncunun cumartesi günü forma giymesinin hem avantaj hem dezavantaj olduğunu söyleyen Antrenör Murat Özgül, ‘‘Tanımadığımız bir oyucuya önlem almamız güç. Ama KSK'nin de uyum sorunu olacak. İki takım için de zor maç’’ dedi.

Karşıyaka’nın Körfez sınavı

KARŞIYAKA, Bayanlar Voleybol (A) 1 Ligi'ndeki erteleme maçında bugün saat 15.00'te İzmit Atatürk Spor Salonu'nda Kocaelispor ile karşılaşacak. Antrenör Hüseyin Doğanyüz, Kocaelispsor'un hafta sonunda oynadığı Avrupa Kupası maçlarında başarılı sonuçlar aldığını hatırlatarak, ‘‘Güçlü bir rakiple oynayacağız. Amacımız bu zor deplasmandan galibiyetle dönmek’’ dedi.

Pınar KSK’de Muoneke bitti

PINAR Karşıyaka'da 2 gündür denenen ABD'li pivot Gabe Muoneke yarın imza atacak. Şube Başkanı Deniz Barçın, teknik kadronun Muoneke'yle ilgili olumlu rapor verdiğini belirterek, bu oyuncunun cumartesi günkü Troy Pilsner maçına yetişebileceğini söyledi. Barçın, yönetmelik gereği Saporta Kupası'nda Williams ve Muoneke'den birinin forma giyebilceğini, bu konudaki kararı Antrenör Mete Babaoğlu'nun vereceğini söyledi.

Oliver Narr imza atıyor

EGEPEN Altay'da bir süredir antrenmanlarda denen Alman pivot Oliver Narr bugün sözleşme imzalayacak. Menajer Vittorio Valentini, Narr'ın beş gündür antrenmanlarda iyi bir görüntü verdiğini belirterek, ‘‘Takıma Kurashov'dan daha yararlı olacağını gördük. Kişilik olarak da diğer oyuncularla uyumlu. kararımızı bu yönde verdik’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!