Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2000 00:00

Haberin Devamı

Metin Sazak birinci oldu

AFYON'da yapılan 1.Zafer Yarı Maratonu'nu Metin Sazak kazandı. Sazak, 100 atletin katıldığı yarışta 1.04.46.00'lık dereceyle birinci olurken, Mehmet Münir Cura 1.05.04.00 ile ikinci, Furkan Boyan da 1.06.48.00 ile üçüncülüğü elde etti.

Judoculardan 4 madalya

JUDO Genç Milli Takımı, Balkan Gençler Şampiyonası'nda 2 gümüş, 2 de bronz madalya kazandı. Saraybosna'da gerçekleştirilen şampiyonada, 60 kiloda Ömer Gürler ve 81 kiloda da İbrahim Yıldırım ikinci olurken, 66 kiloda Hasan Yılmaz ile 100 kiloda Ahmet Deniz sıkletlerinde üçüncülüğü elde ettiler.

Hentbolcular mağlup: 32-31

3. Avrupa Genç Bayanlar Hentbol Şampiyonası'nda, milli takım, grubundaki üçüncü maçında Rusya'ya 32-31 yenildi. Türkiye, Fransa'nın Saint Raphael kentinde yapılan şampiyonadaki dördüncü maçını, yarın TSİ 21.00'de Almanya ile yapacak.

Yıldız halterciler Avrupa şampiyonu

YILDIZ Halter Milli Takımımız, Slovakya'nın Kösice kentinde yapılan Avrupa Şampiyonası'nda, 598 puanla takım halinde birinci oldu. Şampiyonada 3 altın, 7 gümüş ve 6 bronz madalya kazanan Türkiye tarihinde ilk kez bu kategoride takım birinciliğine ulaştı.

E.Frankfurt şoka girdi

Almanya Kupası'nın 1. turunda Antalyaspor'un rakibi Werder Bremen, TB Berlin'in ikinci takımını 2-0'la geçti. Kupanın en büyük sürprizini ise E.Frankfurt'un Stuttgart amatör takımına 6-1 yenilerek elenmesi oldu.

Kanerli Polan zirvede

F.Bahçe'nİn bir dönem antrenörlüğünü yapan Ömer Kaner'in çalıştırdığı Pogan Szczecin, evinde Legia Varşova ile 1-1 berabere kalmasına rağmen liderliğini sürdürdü. Pogan 6 maçta 4 galibiyet 2 de beraberlik elde etti.

J.R Rider Lakers'te

Geçen yıl NBA'de şampiyon olan L.A. Lakers, kötü çoçuk adıyla anılan Atlanta'da coachuyla sürekli tartışan Isaiah JR. Rider'i transfer etti. Sezonu 60 maçta 19.3 sayı, 4.3 ribaund ile kapatan Rider, 1 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Wiltford Arsenal'de

Fransa'nın milli golcüsü Sylvain Wiltford, İngiltere'nin Arsenal takımına transfer oldu. Bordeaux'tan transfer olan siyahi oyuncunun İngiliz basınına göre 20 milyon dolara transfer edildiği iddia edildi.

Zenden 4 ay yok

Barcelona'nın sol kanat oyuncusu ve Fiorentina Teknik Direktörü Fatih Terim'in çok istediği Hollandalı yıldız Zenden, Malaga ile yapılan hazırlık maçında sakatlandı. Maçın 15. dakikasında sakatlanan bu oyuncunun 4 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!