Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2000 00:00

Haberin Devamı

Bucaspor’un yüzü gülüyor

BUCASPOR'un 2.Lig'in yeni ekibi Y.Turgutlu'yu 2-0 yenmesi ve sergilenen futbol kurmayları gelecek için umutlandırdı. Başkan Yusuf Muhafız'la toplantı yapan Zeki Çakır, ‘‘Takımın son durumu ve kadro hakkında konuştuk. Daha yolun başındayız. Özellikle orta sahadaki basit hataları en aza indirmek zorundayız. Pazartesi günü kadroyu 23 kişiye düşüreceğim. Sapanca'dan aldığımız Aykut ile altyapıdan yetişen Hakan ve Evren'i Y.Milas'a kiralık yollayacağız’’ dedi. Bucaspor, Torbalı Belediyespor'la bugün 18.30'da deplasmanda karşılaşacak.

Muğla’da eskrim hamlesi

MUĞLA Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü eskrim kursu açtı. Antrenörlüğünü eski Epe Milli Takım Kaptanı Deniz Toker'in yapacağı kursa kayıtların 24 Temmuz tarihinde başlayacağı açıklandı. Deniz Toker, ‘‘Muğla'da bu spor branşını sevdirmek ve yaygınlaştırmak için uğraşacağım. Sporculara flore ve epe dallarında eğitim vereceğiz’’ dedi. İl Müdürü Feyyaz Yıldırım, çalışmalara katılmak isteyenlerin kayıt öncesinde sağlık raporu almaları gerektiğini belirterek, ‘‘Kursumuz ilk planda ücretsiz olacak. Ayrıntılı bilgi isteyenler, 0-252-214 12 38 numaralı telefona başvurabilir’’ diye konuştu.

Cem KAYTAN / MUĞLA

Muğlaspor’da kale Bilal’in

MUĞLASPOR yönetimi, Yasin'in Turgutluspor'a satılmasıyla kalede doğan boşluğu gidermek amacıyla S.Linyitspor'dan Bilal'i renklerine bağladı. Bir yıllık sözleşmeye imza atan file bekçisi, yeşil-beyazlıların Bozdağ'daki kampına katıldı. Başkan Önder Kaytan, ‘‘Yeni sezonda hedefimiz şampiyonluk. İsabetli ve yerinde transferler yapmaya çalıştık. 27 Temmuz'a kadar sürecek kamp boyunca takımda ciddi bir rekabet olacak’’ dedi.

Soma Linyitspor Atasay’a emanet

SOMA Linyitspor yönetimi, geçen yıl son 7 maçta görev yapan Teknik Direktör İskender Atasay'la bir yıl daha devam etme kararı aldı. Soma'ya gelen Atasay'la sözleşme yenilediklerini belirten Başkan Muzaffer Güney, ‘‘Yardımcısını kendisi tayin edecek. Ayrıca 31 Temmuz'da kendi tesislerimizde sezon hazırlarına başlayacağız. Transfer konusunda hocamızdan alacağımız rapora göre hareket edeceğiz’’ dedi. Şevket YILMAZ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!