Kısa, kısa....

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa....
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2000 00:00

Haberin Devamı

Filede dev birleşme

TÜRK Voleybolu'nda son yıllarda özellikle Avrupa'da aldığı başarılı sonuçlarla öne çıkan Vakıfbank ve Güneş Sigorta Spor Kulüpleri birleşme kararı aldı. Yapılan yazılı açıklamada, ‘‘Türk sporunun gelişmesi ile ülkemizi Avrupa kupalarında en iyi şekilde temsil etmeyi ilke edinmiş ve aynı grup şirketlerine bağlı olarak faaliyet gösteren Vakıfbank Spor Kulübü ve Güneş Sigorta Spor Kulübü güçlerini birleştirerek, ülkemizi Avrupa kupalarında şampiyonluğa ulaştırma kararı almış bulunmaktadır’’ denildi.

Cimnastikte döküldük

ALMANYA'nın Bremen kentinde düzenlenen ve 40 ülkeden 327 sporcunun katıldığı 24. Avrupa Erkekler Aletli Cimnastik Şampiyonası'nda, Türk Milli Takımı, gösterdiği tüm çabalara rağmen 131,209 puanla sonuncu olarak 21. sırada yer aldı. Gençlerde ve büyüklerde Rusya takım halinde şampiyon oldu.

G.Zeytinspor'a soruşturma

BAYANLAR Futbol Ligi'nde İstanbul Delta Mobilyaspor maçına çıkmayan Gemlik Zeytinspor hakkında Futbol Federasyonu tarafından soruşturma açılacağı bildirildi. Futbol Federasyonu Bayan Milli Takımı İdari Menajeri İbrahim Mamat, yaptığı açıklamada, yaşanan olayları ‘‘çirkin’’ ve ‘‘spora yakışmayan tavırlar’’ olarak nitelendirdi. Mamat, konuyla ilgili olarak federasyonun gerekli birimlerinin soruşturma açacağını kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!