Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2000 00:00

Haberin Devamı

Gençlere şans doğdu

İZMİRSPOR Teknik Direktörü Levent Eriş, gelecek sezonun hazırlıklarına başladıklarını açıkladı. Ç.Rize maçında bazı gençlere şans verdiğini hatırlatan Eriş, ‘‘Ortaya konulan futboldan memnun kaldım. Kayseri maçında da vitrini çok bozmadan bir takım değişiklikler yapacağım. Geçtiğimiz üç sezondaki başarımızı hep önümüze bakmamıza borçluyuz'' dedi.

Zambak sertleşti

PETKİM Teknik Direktörü Fatih Zambak, S.Eynal maçı öncesi öğrencilerinin kulaklarını çekti. Selçuk Efes'le berabere kalarak büyük fırsat kaçırdıklarını belirten Zambak, ‘‘Artık puan kaybına tahammülümüz yok. Balıkesir'deki derbi dahil her maçı kazanmak zorundayız. Daha dikkatli olmalıyız'' dedi. Ulaş kart cezalı, Müjdat'ın tedavisi sürüyor.

Hakemin büyük gafı

MANİSASPOR Başkanı Cengiz Ergün, Balıkesirspor maçını yöneten bayan hakem Tuğba Tosun'un, Savaş'a çıkardığı sarı kartı yanlışlıkla Özgür'e yazdığını söyledi. Kart görmemesine rağmen, cezalı duruma düşen Özgür'ün Turgutlu maçında forma giyemeyeceğini belirten Ergün, ‘‘Maçtan sonra hakemleri uyardık, ama itirazımız kabul edilmedi'' dedi.

Müdürler toplanıyor

EGE'nin profesyonel liglerdeki temsilcilerin kulüp müdürleri, dernek kurmak için harekete geçti. İzmir Sahilevleri'ndeki Akvaryum Restoran'da bugün saat 13.00'te ilk toplantılarını yapacak kulüp müdürleri, ‘‘Spor Kulüpleri Müdürleri Derneği''ni kurmak için fikir alış verişinde bulunacak.

Tatil kazandılar

MUĞLA'da yapılan Polis Koşusu'nda ilk üç dereceye giren sporcular Marmaris'te üç gün tatil hakkı kazandı. Bayanların üç, erkeklerin ise beş kilometre koştuğu organizasyona 85 sporcu katıldı. Bayanlarda Belkıs Gön birinci, Selin Anter ikinci, Leyla Atılgan üçüncü olurken; erkeklerde ilk üç dereceyi Murat Karabaş, Musa Ak, Göktuğ Bayrak elde etti. Yaşar ANTER

Malta'ya bravo

MANİSA (A) Gençler Ligi'nde tüm rakiplerini eleyerek birinci olan Maltaspor, 27-30 Nisan'da Uşak'ta yapılacak Türkiye (A) Gençler Şampiyonası'na hazırlanıyor. Teknik Direktör Naci Duman, Başkan Hakkı Baru ve yöneticiler; futbolcuları başarıları için kutlarken, Uşak'taki organizasyonda Manisa'yı en iyi şekilde temsil edeceklerini dile getirdi. Duman, Manisaspor'un altyapısına ve Türk futboluna yeni isimler kazandırmaya devam edeceklerini söyledi. M.Hakkı ÖZBAYIR

Ada pes etmiyor

KUŞADASI Teknik Direktörü Necdet Zorluer, kalan altı maçta kurtuluş savaşını sürdüreceklerini söyledi. Dört karşılaşmayı Ada'da oynayacaklarını hatırlatan Zorluer, ‘‘Ne olursa olsun şansımızı zorlayacağız. Başka çaremiz de yok. Evimizdeki dört maçtan 12 puan çıkarıp, Salihli ve Eskişehir deplasmanlarından da puan getirmeliyiz. Ümidimiz azaldı, ama bitmedi'' dedi. Sakatlıkları süren Murat Akkan ve Muharrem bu hafta da yok.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!