Kısa, kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa...
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2000 00:00

Haberin Devamı

Radyo D'de üç dev maç

ÜÇ büyük kulübün 27. haftada oynayacağı maçlar Radyo D'de... Lider G.Saray'ın yarın Erzurumspor ile Cemal Gürsel Stadı'nda yapacağı zorlu maç saat 12.00'den itibaren Akın Göksu'nun anlatımıyla sporseverlere ulaşacak. Aynı gün Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak F.Bahçe-Antalya maçı ve pazar günkü Beşiktaş-A.Gücü maçı saat 19.00'da Gökhan Telkenar'ın yorumuyla Radyo D 104'ten dinleyicilere ulaşacak.

Kırklareli üç puan istiyor

GEÇEN hafta Çanspor'dan üç puan alarak yeniden grup iderliğini yakalayan Kırklarelispor, pazar günü günü oynayacağı Beşyüzevlerspor'la deplasmanda oynayacağı maçtan üç puan bekliyor. Deplasmandan galibiyetle dönmek isteyen yeşil beyaz renkli ekibin basın sözcüsü İsmail Yürüdü, ‘‘Şampiyonluğa kilitlendik’’ dedi.

Sutopunda heyecan

TÜRKİYE Deplasmanlı Sutopu Ligi'nde 2. devre müsabakaları Ataköy Yüzme Havuzu'nda bugün yapılacak müsabakalarla başlıyor. İlk günün programı şöyle: 18.00 G.Saray-Kınalıada, 19.00 ASSK-ENKA, 20.00 İYİK-Heybeliada.

Antalya'dan değişikliğe tepki

ANTALYASPOR Kulübü Başkanı Bekir Kumbul, Futbol Federasyonu'nun, Türkiye Kupası final maçının Diyarbakır'a almasına tepki gösterdi. Kumbul, yazılı açıklamasında, federasyonun maçın yeri ve tarihinin belirlenmesinde Antalyaspor'un görüşüne başvurmamasını ‘‘üzücü’’ olarak niteledi. Final maçının tarihinin G.Saray'ın isteği üzerine 12 Nisan'dan 3 Mayıs'a alındığını hatırlatttı.

Balkan spor uzmanları İstanbul'da

15. Balkan Spor Uzmanları toplantısı Türkiye, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Yugoslavya, Arnavutluk ve Makedonya'nın katılımı ile dün İstanbul'da başladı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Gençlik ve Spor Genel Müdürü Kemal Mutlu, ‘‘Gelin, parlak bir gelecek ve ufukları yakalayabilmek için Balkanlarda yaşayan tüm gençlere ve sporculara destek ve yardımlarımızı hiç ara vermeden sürdürelim’’ dedi.

Totocular dikkat

BU hafta ikramiyesi 25 milyar lira olması beklenilen Süper Gol ve Spor Toto oyunlarında, kuponların yatırılması için tanınan süre yarın doluyor. Spor Toto Teşkilat Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Süper Gol ve Spor Toto'nun yarın saat 12.00'ye, Skor Toto'nun ise saat 19.00'ya kadar oynanabileceği belirtildi.

Binicilik heyecanı

KEMER Golf Country Club Engel Atlama Binicilik Yarışları, yarın İstanbul'da başlayacak. Kemer Golf Country Club Atlıspor Tesisleri'nde gerçekleştirilecek ve iki gün sürecekarışlara İstanbul, Ankara, Bursa ve Samandıra'dan toplam 140 at ve 100 binici katılacak.

Marshall'ın maçı Ali Sami Yen'de

BAYANLAR Futbol Ligi'nde lider İstanbul Marshallspor ile Gemlik Zeytinspor takımları arasındaki maçın yarın Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacağı bildirildi. Marshallspor Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, karşılaşma saat 12.00'de başlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!