Kısa, kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 1999 00:00

Haberin Devamı

Hidayet tedavi için ABD'ye gitti

EFES Pilsen de dizinden sakat olan Hidayet, dün tedavi olmak için ABD'ye gitti. Sağ dizinde küçük menisküs şüphesi olan Hidayet'in, ABD'de tedavi olduktan sonra gelecek hafta salı veya çarşamba günü İstanbul'a döneceği öğrenildi.

Göztepe'den hakem Uluyol'a tepki

TÜRKİYE Kupası 3'ncü kademe maçında Trabzonspor'a 3-1 yenilerek havlu atan Göztepe'de fatura hakem Ali Uluyol'a kesildi. Uluyol'un kötü bir yönetim gösterdiğini belirten Jarabinsky, ‘‘Hakem Uluyol, 56'ncı dakikaya kadar sürdürdüğümüz istekli futbolumuzu verdiği ağır penaltıyla katletti. Hami üç golü de duran toplardan attı. Artık ligi düşünmek zorundayız’’ dedi.

Karabükspor'da play off hesapları

İKİNCİ Futbol Ligi 4'ncü grup'ta yer alan Kardemir Karabükspor'da, Teknik Direktör Ergün Kantarcı, ‘‘Deplasmanda yapacağımız 3 karşılaşmayı kazanmak zorundayız, aksi takdirde play-off şansını kaybedeceğiz’’ dedi. Ergün Kantarcı, pazar günü deplasmanda Orduspor ile karşılaşacaklarını anımsatarak, bu maçta sahadan galip ayrılan takımın kendileri olacağına inandığını söyledi.

Y.Yozgatspor lige döndü

TÜRKİYE Kupasına Antalyaspor'a 2-0 yenilerek veda eden 2'nci Lig 4'ncü Grup lideri Yimpaş Yozgatspor, lige döndü. Yimpaş Yozgatspor Başkanı Mehmet Kaplan, kupa maçında Antalyaspor'a kolay teslim olmadıklarını belirterek, ‘‘Birinci Lig takımı olan Antalyaspor karşımıza tam kadro çıkıp, kupada tur atlamak için iyi mücadele verdi. Biz teslim olmadık. 70 dakika direndik, gol aradık. Rakibimiz son dakikalarda istediği golleri bulup, tur atladı’’ dedi. Kırmızı siyahlı ekipte sakat olan kaleci Gökhan, Mehmet Gönülaçar ve Cihat antrenmanlara katılarak düz koşu yaptılar.

Denizli-G.Saray maçı Aksoy'un

BİRİNCİ Lig'de bu hafta sonu oynanacak 13. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıkladı. MHK tarafından yapılan açıklamaya göre, lider Galatasaray ile Denizlispor arasındaki karşılaşmayı İbrahim Aksoy yönetecek. Diğer maçların listesi de şöyle: YARIN: A.Gücü-Kocaeli: Sabit Hacıömeroğlu; PAZAR: Beşiktaş-Antalya: Sadık İlhan, Altay-Trabzon: Metin Tokat, G.Birliği-Bursa: Şahin Taşkınsoy, Vanspor-Adanaspor: Murat Ilgaz, Erzurum-Göztepe: Ali Aydın, İstanbulspor-G.Antep: Sebahattin Bitirim.

Hikmet Erdem Turnuvası Antalya'da

5'nci Uluslararası Hikmet Erdem Genç Erkekler Basketbol Turnuvası, 22-26 Aralık tarihleri arasında Antalya'da yapılacak. Antalya Atatürk Spor Salonu'nda çarşamba günü başlayacak 5'nci Uluslararası Hikmet Erdem Genç Erkekler Basketbol Turnuvası'na ev sahibi Türkiye'nin yanı sıra Yugoslavya, Belçika ve Bulgaristan takımları katılacak. Türkiye-Bulgaristan maçıyla başlayacak turnuva, 26 Aralık Pazar günü sona erecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!