Kısa, kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 1999 00:00

Haberin Devamı

Devlet sporcusu yeniden gündemde

Geçlik ve Spor Genel Müdürlüğü, olimpiyat ve dünya şampiyonlarına, ‘‘Devlet Sporcusu’’ unvanı verilmesi için hazırladığı yasa taslağını, meclis gündemine taşımak için harekete geçti. Genel Müdürlük, daha önce hazırlanan yasa taslağını, Bakanlar Kurulu'na sevk edilmek üzere, Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü'ye verdi.

A.Gücü'nde iki imza

Ankaragücü, Rumen Rachita ve Ganalı Kennedy ile dün 1'er yıllık sözleşme imzaladı. 29 yaşındaki Rumen libero Valeriu Rachita, Steaua Bükreş'ten transfer edildi, maliyeti 125 bin dolar. Ganalı Kennedy de S.Arabistan'ın El Nasr Kulübü ile olan pürüzler giderilince, yeniden sarı lacivertli takıma döndü. Bu futbolcu da 200 bin dolar alacak.

Ç.Dardanel'in liderlik hesabı

Çanakkale Çanakkale Dardanelspor Teknik Direktörü Şenol Ustaömer, ilk yarıyı lider olarak tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. Cumartesi günü İzmirspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Dardanelspor, zorlu maça iddialı hazırlanıyor. Teknik Direktör Şenol Ustaömer, İzmir'de sahaya galibiyet için çıkacaklarını ifade etti.

Dev maçlar Radyo D'de

Dört büyüklerin, ligin 6. haftasında oynayacakları maçlar, yine Radyo D 104 mikrofonlarından futbolseverlere ulaşacak. G.Saray-Antalyaspor maçı yarın saat 20.00'de Ali Sami Yen Stadı'nda Gökhan Telkenar'ın anlatımıyla dinleyicilere ulaşacak. Haftanın en zorlu maçı olan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması cumartesi günü Avni Aker Stadı'nda saat 19.00'da Radyo D'den naklen verilecek. Bu maçın spikeri ise Akın Göksu. Gökhan Telkenar'ın anlatacağı Altay-Beşiktaş maçı ise pazar günü İzmir Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da Radyo D 104'te...

Erzurumspor G.Antep'e hazır

Erzurumspor , bu hafta deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor karşılaşmasına hazır. Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu, liglere verilen arayı çok çalışarak iyi değerlendirdiklerini belirterek, Gaziantepsor karşılaşmasına üç puan parolasıyla hazırlandıklarını söyledi. Tekelioğlu, ‘‘Gaziantepspor'dan alacağımız 3 puan sürpriz sayılmamalı’’ dedi.

Yelkenciler İstanbul'u seçti

Avrupa Yelken Federasyonları Birliği (EUROSAF) yıllık genel kurul toplantısı 15-17 Ekim tarihleri arasında Ataköy Marina'da gerçekleşecek. Toplantıya 32 ülkenin federasyon başkanları katılacak. Yelken Federasyonu Başkanı Azat Baykal, böyle bir organizasyonu üstlendikleri için büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Fener'in zorlu pota sınavı

Basketbol Bayanlar Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, B Grubu'ndaki 4. sınavını bugün Polonya'nın Polpharma takımı karşısında veriyor. Caferağa Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 19.00'da başlayacak ve TRT-3'ten naklen yayınlanacak. Karşılaşmanın hakemleri Yoran Zaris (İsrail) ile Brenislav Murdak (Yugoslavya). Fenerbahçe Coachu Göksel Zeren, seyircileri bu maçta sarı lacivertlilere destek olmaya çağırarak, ‘‘Tribünlerden gelecek destek bizlere büyük güç verecek’’ dedi.

Bayan halterciler sponsor arıyor

Bayan Milli Halter Takımı, Sydney Olimpiyat Oyunları öncesi çalışmalarını daha iyi bir ortamda sürdürebilmek için sponsor arayışına girdi. Milli Takım Antrenörü Mehmet Üstündağ, ‘‘Sydney 2000'den, biri altın olmak üzere en az 3 madalya çıkaracağımıza kesin gözüyle bakıyorum. Sponsorluğumuzu üstlenecek firmaya, olimpiyat şampiyonluğu garantisi vermeye hazırız’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!