Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 1999 00:00

Haberin Devamı

Schumacher'den sürpriz karar

ALMAN Formula 1 pilotu Michael Schumacher (30), yaklaşık üç ay önce geçirdiği ağır kaza sonrası sürpriz bir karar vererek yeniden yarış pistlerine döneceğini açıkladı. Ölümden kıl payı kurtulan ve günlerce hastanede tedavi edilen Schumacher, 17 Ekim'de Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da yapılacak yarışmada yeniden direksiyon başına geçeceğini bildirdi. Daha geçtiğimiz hafta bir gazeteye yaptığı açıklamada, bu sezonun kendisi için bittiğini dile getiren Schumacher'in Ferrari yöneticileri tarafından yeniden yarışa dönmeye ikna edildiği öğrenildi.

Zaccheroni ile iki yıl daha

ŞAMPİYONLAR Ligi'nde, Galatasaray'ın grubundaki rakiplerinden AC Milan, teknik direktör Alberto Zaccheroni ile olan sözleşmesini yeniledi. Milan Kulübü Başkan Yardımcısı Adriano Galliani ile dün akşam görüşme yapan Zaccheroni, 30 Haziran 2001 tarihine dek AC Milan'da kalacağına ilişkin sözleşmeye imza attı. Zaccheroni'nin 1.5 milyar İtalyan Lireti (yaklaşık 80 bin dolar) alacağı belitildi.

Avrasya Maratonu'na çağrı

21. Uluslararası Avrasya Maratonu için geri sayım başlarken, spor ve siyaset dünyasının ünlüleri, halkı depremzedeler için koşmaya çağırdı. Başta Devlet Bakanı Fikret Ünlü olmak üzere, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof.Ahmet Mete Işıkara, TMOK Başkanı Sinan Erdem ile birçok siyaset ve spor adamının gönderdikleri mesajlarla, 17 Ekim Pazar günü koşulacak 21. Uluslararası Avrasya Maratonu'na destek verdikleri bildirildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!