Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 1999 00:00

Haberin Devamı

Radyo D'de futbol şöleni

BİRİNCİ Lig'de 5. hafta müsabakalarından üçü, Radyo D, 104.0 frekansından canlı olarak futbolseverlere ulaşacak. Yarın oynanacak Samsunspor- Galatasaray, cumartesi günü Beşiktaş- Kocaelispor ve pazar günü Fenerbahçe-G.Antepspor maçları naklen Radyo D'den yayınlanacak.

Toto ve Süper Gol'de değişiklik

FUTBOL Federasyonu'nun ligleri bir hafta kaydırması nedeniyle Spor Toto ve Süpergol, 5. hafta isimsiz kuponlarla ikinci lig maçları üzerinden oynanacak. Spor Toto Teşkilat Müdürü Erdenay Oflas, ‘‘16-17 Ekim'e kaydırılan 2-3 Ekim tarihindeki maçlar, Spor Toto ve Süpergol'ün 5. hafta kuponlarında yer alıyordu. Bu kuponları da tüm bankalara ve bayilere göndermiştik. Bu değişiklik nedeniyle 5. haftayı isimsiz kuponlarla oynatmak zorunda kaldık’’ dedi.

Küfüre kameralı takip

ZONGULDAK'ta maçlarda küfür edenler kameralarla tespit edilerek bir daha kesinlikle hiçbir maça sokulmayacak. Zonguldak Emniyet Müdürü Mümtaz Karaduman, bölgede oynanan maçlarda küfür edenleri kamera ile tespit edeceklerini ve kesinlikle bir daha hiçbir karşılaşmaya almayacaklarını, deplasman için Zonguldak'a gelen ve aykırı davranışları tespit edilenlerin de fotoğraf ve isimlerinin geldikleri bölgenin emniyet müdürlüklerine gönderilerek, maçlara girmelerinin önleneceğini söyledi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!