Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 1999 00:00

Haberin Devamı

May formda

Ünlü İtalyan bayan uzun atlamacı Fiona May, İspanya'nın Sevilla kentinde 21 Ağustos'ta başlayacak Dünya Atletizm şampiyonası öncesi ülkesindeki yarışmada bmirinci olarak formda olduğunu gösterdi. May, Vieraggio Atletizm Yarışmaları'nda 6.91 metrelik atlayışı ile birinciliği kazandı. İngiltere doğumlu May'in 26 santim gerisinde kalan Cezayirli Baya Rahouli de ikinciliği elde etti. Rahouli, 100 metre yarışında ise 11.64 saniyelik derecesi ile Senegal'li Haita Diop'un önünde birinci oldu.

Avustralya Farina'ya emanet edildi

AVUSTRALYA Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörlüğüne Frank Farina getirildi. Ülke ligi kulüplerinden Marconi'yi çalıştıran Farina böylece ulusal takımın başına getirilen Avustralya doğumlu ilk teknik direktör oldu. Farina, Terry Venables'in ardından sorumluluğu alan Raul Blanco'dan görevi 1 Eylül'de devralacak. Farina'lı Avustralya Milli Takımı ise ilk sınavlarını ise Ekim ayında Brezilya ile oynanacak iki karşılaşmada verecek.

GÜNÜN PROGRAMI FUTBOL 2.LİG

Yusuf Ziya Öniş Stadı 17.00: Sarıyer-Mersin İY; Şenlikköy Stadı 17.00: Bakırköy-G.Antep BŞ; Kartal Stadı 17.00: Kartal-Konya End.; G.O.Paşa Stadı 17.00: G.O.Paşa-Bolu.

Diğer Şehirler 17.00: Düzce-Z.Burnu, Hatay-Sakarya, Kuşadası-Buca, Y.Salihli-Karşıyaka, Aydın-Marmaris, Darıca GB-Çorlu, BŞ Ankara-Pendik, Ordu-A.Hopa, Amasya-ASAŞ, Kırıkkale-Karabük, Şeker-Ç.Rize, Giresun-Y.Yozgat, B.Petrol-Elazığ, Ağrı-Malatya, Siirt J.-Sıvas, Malatya-Adıyaman, Ş.Urfa-Diyarbakır; 19.00: K.Konya-BŞ Belediye, Dardanel-Eskişehir, İzmir-Y.Nazilli, Kayseri-Kasımpaşa.

ATLETİZM

Burhan Felek Ekrem Koçak Sahası 15.00: Kulüplerarası 1.Lig Final Yarışmaları

JUDO

Kartal Spor Salonu 12.00: Minikler, Yıldızlar, Ümitler, Gençler ve Büyükler İl Birinciliği Müsabakaları

HALTER

Güngören Spor Salonu 09.00: Yıldızlar, Gençler ve Büyükler İl Birinciliği Müsabakaları.

YELKEN

Caddebostan Parkuru 10.00: Dragon İl Birinciliği Yelken Yarışmaları.

Ülker, Olimpia'ya fark attı: 70-52

YENİ sezon hazırlıklarını İtalya'nın Bormio kentinde sürdüren Ülkerspor, oynadığı 3. hazırlık maçında İtalyan Pall Olimpia Milano takımını 70-52 yendi. Turuncu-yeşilliler ilk yarıyı da 37-23 önde kapatırken, sayılarını Harun (27), Koturoviç (10), Ufuk (9), Rudd (7), Rankin (6), Teoman (6), Haluk (3) ve Levent (2) attı. Ülkerspor, bugün de İtalya'nın Varese takımıyla karşılaşacak.

Karşıyaka potada Cimbom'u yendi

İTALYA'nın Bormio kentinde sezon hazırlıklarını sürdüren iki takımızın mücadelesinde G.Saray, Karşıyaka'ya 66-60 yenildi. İlk yarıda üstün oynayan G.Saray devreyi 30-28 önde kapadı. Ancak Pashutin 25 sayıyla Karşıya'yı galibiyete taşırken, Stefanov 10, Alpay 16, Miliçeviç 13 ve Kaya 2 sayı attı. G.Saray'da ise Lollis 14, Mamiç 5, Orhun 12, Gökhan 7, Kerem 2, Hüseyin 2, Handlogten 15 ve Burak 3 sayı kaydetti.

Bosphorus Cup'ta şampiyonlar Bulgar

İSTANBUL'daki 16 Yaş Uluslararası Bosphorus Cup Tenis Turnuvası tekler finalleriyle sona erdi. Taçspor Kulübü Kortları'nda Lipton Ice Tea sponsorluğunda gerçekleştirilen turnuvanın son gününde, tek erkeklerde Bulgar Hristosko Atanassov, Alican Seren'i 6-3 ve 6-3'lük setlerle yenerek şampiyon oldu. Tek bayanlarda ise Bulgar Elena Stoyanov, vatandaşı Elena Ouzounova'ya 6-0 ve 6-2'lik setlerle yenip birinciliği kazandı.

Milliler toplanıyor

ÇARŞAMBA günü Norveç ile özel maçta karşılaşacak A Milli Futbol Takımı aday kadrosu ve İsrail ile salı günü yine özel maç yapacak Ümit Milli Futbol Takımı aday kadrosu bugün İstanbul'da toplanıyor. A Milli Takım, Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin maçla ilgili yarın Polat Renaissance Oteli'nde düzenleyeceği basın toplantısının ardından, öğle saatlerinde uçakla Norveç'e hareket edecek. Norveç'in başkenti Oslo'da Radisson Park Otel'de kalacak olan milliler, maçın hazırlıklarını salı günü karşılaşmanın oynanacağı Ulleveal Stadı'nda yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Street Soccer'da final günü

14-16 yaş çocukların katıldığı ve Puma Street Soccer organizasyonu bugün yapılacak final karşılaşmalarıyla sona erecek. Yeşilyurt Spor Kulübü'nün yanındaki park alanında yapılan ve açılışına Beşiktaşlı Rahim ve Mutlu'nun da konuk olarak katıldığı organizasyonda dün eleme maçları oynandı. Şampiyon olacak takım, 9 Eylül'de Londra'da yapılacak ‘‘Puma Street Soccer World Final’’a katılmaya hak kazanacak.

Rus Chistyakov Avustralya için yarışacak

RUS atlet Viktor Chistyakov'un Sevilla'daki Dünya Atletizm Şampiyonası'nda Avustralya adına yarışacağı açıklandı. Avustralya Atletizm Federasyonu'ndan bir yetkili, sırıkla yüksek atlama dalında yarışan Chistyakov'un şampiyonada kendi ülkelerinin formasını giymek istediğini bildirdiğini, bu kararı da memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!