Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 1999 00:00

Haberin Devamı

Orduspor Abant'ta kamp yapacak

İkinci Lig 4. Grup takımlarından Orduspor, yeni sezon hazırlıkları için Abant'ta geçti. Dün kendi tesislerinde biraraya gelen mor beyazlı ekip, daha sonra Abant'a gitti. Teknik Direktör Adem Aksoy, yaklaşık 15 gün sürecek kamp sonrası yeni sezon hazırlıklarına Ordu ve Ünye'de devam edeceklerini belirtti.

Dardanel Gerede yolcusu

ÇANAKKALE Dardanelspor, ikinci etap kamp çalışmaları için bugün Bolu Gerede'ye gidiyor. Genel Menajer Nahit Güzel, ‘‘İkinci etap kampı için Bolu Gerede'de 12 gün kamp yaptıktan sonra 24 Temmuz'da Çanakkale'ye döneceğiz ve 25 Temmuz pazar günü, sezon açılışını yapacağız’’ dedi.

Semih Saygıner Las Vegas'ta yarışacak

DÜNYACA ünlü milli bilardocumuz Semih Saygıner, Dünya Kupası 2. ayağına katılmak üzere dün Las Vegas'ta gitti. İlk ayağı Kore'de yapılan Dünya Kapısı'nda 3. olan Saygıner, Las Vegas'tan sonra eylül ayında Hollanda'da yapılacak Dünya Kupası 3. ayağına da katılacak.

Fransızlar’dan bisikletçilere: Dopinge hayır!

Dünya'nın en önemli organizasyonlarından kabul edilen Fransa Bisiklet Turu'na dün de devam edildi. Geçtiğimiz sezon yaşanan doping skandalı nedeniyle bu seneki yarışlarda değişik tepkiler oluştu. Önceki günkü 227 kilometrelik Avesnes-ser-Helpe etabında doping karşıtı olan sporserverler çırılçıplak soyunarak, yarışın yapıldığı yolun kenarında ‘‘Dopinge hayır’’ yazılı bir pankart açtılar.

Yozgatspor 3 gurbetçi alıyor

İKİNCİ Futbol Ligi takımlarından Yozgatspor, Çamlık'ta yaptığı 10 günlük kampın ardından, Bulgaristan'daki ikinci dönem hazırlık sürecine giriyor. Teknik Direktör Mahmut Alpaslan, seçmelere davet ettikleri Makedonya'dan Ersi, Almanya'dan da Engin ve Barış'ı takımda forma giyebilecek kapasitede bulduklarını ifade ederek, ‘‘Bu futbolcularla Bulgaristan dönüşü sözleşme imzalayacağız’’ dedi.

Eskişehir Karaburun'da

İKİNCİ Futbol Ligi 2. Grup'ta yer alan Eskişehirspor'un İzmir Karaburun kampı bugün başlıyor. İç transferi büyük ölçüde tamamlayan Eskişehirspor, dış tranferde de 9 futbolcuyu renklerine kattı. Eskişehirspor dış transferde özellikle defans elemanı olan 3 futbolcuyla görüşmelerini sürdürüyor. Bu arada Eskişehirsporlu Haydar, Altay'a transfer oldu.

FERRİ: TÜRKİYE'Yİ ÇOK ÖZLEDİM

Teklif bekliyorum

İstanbulspor'un 2 sezon önce Fransa'nın Nantes takımından transfer ettiği ancak daha sonra anlaşamayarak İngiltere'nin Liverpol takıma sattığı Jean Mıchelle Ferri'den mesaj var: ‘‘Türkiye'yi çok özledim. Geri dönmek istiyorum. Gelebilecek bütün tekliflere açığım. Yeter ki Türkiye'ye geri döneyim.’’

Deprem yaşamışlar

İstanbulspor'da birbirinden güzel günler geçirdiğini belirten Fransız futbolcu şunları söyledi: ‘‘Ben ayrıldıktan bir süre sonra İstanbulspor'da büyük bir deprem olmuş ve bütün yıldızlar satılmış. Bu beni gerçekten çok üzdü. Oradaki ortamı, İngiltere'de bulamadım. Liverpol'da hiç mutlu değilim.’’

Sakaryaspor'un gözü 1.Lig'de

YENİDEN 1.Lig'e çıkmak için kolları sıvayan Sakaryaspor'da yeni sezon hazırlıkları başladı. Teknik Direktör Giray Bulak ‘‘Sakaryaspor'u İkinci Lig’e biz düşürdüysek, bu takımı tekrar Birinci Lig’e çıkarmakta bizim boynumuzun borcudur’’ dedi. Bulak, ‘‘Bizi seven herkesten destek bekliyoruz’’ diyerek de yeşil siyahlı camiaya çağrıda bulundu.

Danimarka'da madalya avı

5. Avrupa Gençlik Olimpik Günleri dün, Danimarka'nın Esbjerg kentinde başladı. 11 branşta yarışmaların yapıldığı oyunlarda Türkiye, atletizm, voleybol, judo, bisiklet ve yüzme dallarında 34 sporcu ile mücadele edecek.

Sutopunda G.Saray farkı: 14-2

YÜZME, Atlama, Sutopu Federasyonu'nun 1999 yılı faaliyet programında yer alan Birinci Küme Gençler Sutopu Ligi müsabakalarına İstanbul'da devam edildi. Sonuçlar şöyle: Heybeliada- ENKA: 4- 11, Galatasaray- ESTİ: 14- 2, ASSK- İYİK: 1- 10.

Samsun dönüyor

SAMSUNSPOR'un 12 gün süren Bolu Gerede kampı dün tamamlandı. Kampı değerlendiren Teknik Direktör Erdoğan Arıca, çok yararlı bir çalışma evresini bitirdiklerini belirterek, ‘‘Takımın ana iskeleti kafamda oluşmaya başladı. Samsun'daki hazırlık evresinde ideal 11'i de oluşturacağım’’ dedi. Arıca, yoğun kamp programında futbolcuların bitkin düştüğünü belirterek takıma üç günlük izin verdi.

Yabancı futbolcu arayışlarını sürdüren Samsunspor, bu kez de menajerleri aracılığıyla Fransa'nın Saint Etienne takımında oynayan 21 yaşındaki Kernov Yasine ile İtalya ikinci lig takımlarından Revanna'da oynayan yine 21 yaşındaki İsveçli Philp Möller'e Samsun'a çağırdı. Yöneticiler, 2 futbolcunun çarşamba gününden itibaren Samsun'daki çalışmalara katılarak deneneceğini açıkladılar.

İsviçre Açık'ta Costa birinci

İSVİÇRE'nin Gstaad kentinde yapılan İsviçre Açık Tenis Turnuvası'nı İspanyol tenisçi Albert Costa kazandı. Turnuvanın 8 numaralı seribaşı olan Costa finalde, Ekvator'dan Nicolas Lapentti'yi 7-6 (7-4), 6-3, 6-4'lük setlerle yendi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!