Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 1999 00:00

Haberin Devamı

Kral Kupası'nda Atletico finalist

Atletico Madrid, Deportivo La Coruna'yı 1-0 yendi ve İspanya Kral Kupası'nda finale kaldı. Sahasındaki yarı finalin ilk maçında golsüz berabere kalan Atletico Madrid, deplasmandaki rövanşı 61. dakikada İtalyan Michele Serena'nın golüyle kazanıp, 26 Haziran'da Sevilla'da oynanacak finalin biletini alan ilk takım oldu. Yarı finalin diğer eşleşmesi Real Madrid ile Valencia arasında.

Hentbolda İsveç Dünya şampiyonu

Mısır'ın Kahire kentindeki Erkekler Dünya Hentbol Şampiyonası'nda şampiyonluğu İsveç kazandı. Mısır Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek'in de izlediği finalde İsveç, Rusya'yı 25-24 yenerek dördüncü kez dünya şampiyonluğuna uzandı. İspanya'yı 27-24 yenen Yugoslavya ise üçüncülüğü elde etti.

Cezmi Or Kupası cumartesi günü

ÜLKEMİZİN en eski geleneksel pist yarışı Cezmi Or Kupası Atletizm Yarışmaları cumartesi günü İstanbul Burhan Felek Spor Sitesi Ekrem Koçak Pisti'nde düzenlenecek. Grand Prix niteliğine ulaşması için ilk basamak EAA Permit yarışı olarak yapılan 54. Cezmi Or Kupası'na 30 ülkeden yaklaşık 150 sporcu katılacak. Bayanlar 5 bin metre yürüme yarışında Rumen atlet Claudia Iovan da rekor kırmayı hedefliyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!