Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 1999 00:00

Haberin Devamı

Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final Münih'te başlıyor

Basketbolda Erkekler Avrupa Ligi Dörtlü Finali bugün Almanya'nın Münih kentinde başlıyor. Dörtlü Finalin ilk maçında iki İtalyan takımı TeamSystem Bologna ile Kinder Bologna, ikinci maçta Litvanya'nın Zalgiris Kaunas takımı ile Yunanistan temsilcisi Olympiakos karşı karşıya gelecek. TeamSystem-Kinder maçı saat 19.30'dan, Kaunas-Olympiakos karşılaşması da 23.25'ten itibaren CINE5'ten yayınlanacak. Sahadan galibiyetle ayrılacak takımlar perşembe günü final oynayacak.

Katulunya Rallisi'nde özel etap iptal edildi

İspanya'nın Katulunya bölgesinde yapılan Dünya Ralli Şampiyonası'nın 5. ayağı dün verilen startla başladı. Katulunya Rallisi'nin 1. özel etabı, aşırı kalabalığın yola inmesi nedeniyel güvenlik gerekçesiyle iptal edildi. Dünya Ralli Şampiyonası'nda ülkemizi başarıyla temsil edip, Türkiye'nin adını dünyaya tanıtan Volkan Işık-Erkan Bodur, ‘‘Amacımız 99 Dünya Şampiyonası'nı başarılı bir yerde bitirmek. Asıl hedefimiz ise, takım direktörümüz İskender Atakan ile birlikte 2000 yılında dünya şampiyonluğu’’ dedi.

Kunter ve Dilli Almanya'ya gidiyor

Basketbol Milli Takımı Menajeri Remzi Dilli ile A Milli Takım Teknik Sorumlusu Erman kunter bugün Almanya'ya giderek, kamp yeri için incelemelerde bulunacak. Fransa'daki Avrupa Şampiyonası finalleri öncesi kamp yapılması planlanan Kassel'de incelemelerde bulunacak Dilli ve Kunter, Münih'teki Avrupa Ligi Final Four'unu da izleyecek.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!