Kısa kısa..

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa..
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 1998 00:00

Haberin Devamı

Büyükşehir'in hedefi üçüncülük

Büyükşehir Belediyesi Atletizm Takımı bugün yapılacak Avrupa Kulüpler Yarı Maraton Şampiyonası'nda üçüncülüğü hedefliyor. Büyükşehir Belediye takımı, geçtiğimiz yıl Portekiz'de yapılan yarışlarda dördüncü olmuştu. Fransız televizyonunun canlı olarak yayınlayacağı yarı maratonda şu sporcularımız mücadele edecek: Zeki Öztürk, Haydar Doğan, Fatih Çintımar, Şükrü Onat, Mehmet Gündem ve Zekeriya Akdoğan

Sutopunda G.Saray'ın son sınavı

Sutopunda Avrupa Kupa Galipleri 1. turunda Galatasaray bugün son maçında Hollanda'nın Polar Bear takımı ile karşı karşıya gelecek. Saat 11.15'te başlayacak bu karşılaşma öncesinde saat 10.00'da Hapoel (İsrail)-Burger Sliema (Malta) maçı oynanacak.

Minderde final günü

Türk güreşi bugün iki önemli sınav verecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Grekoromen takımı Cemal Kamacı Spor Salonu'nda saat 10.00'da Ukrayna'nın Gelicon ve Macar Szegedi takımları ile finale kalabilme mücadelesi verecek. Serbest Güreş Milli Takımımız da aynı salonda saat 17.00'de Ukrayna ile Dünya Milletler Kupası'nın yarı finalinin ilk maçında karşı karşıya gelecek.

Kick-Boks'ta unvan maçı

Türkiye Kick-Boks Şampiyonu Birol Topuz, Dünya Profesyonel Kick-Boks Şampiyonluğu için bugün Avustralya'da Sam Greco ile karşı karşıya gelecek. Melbourne Sport and Entertainment Center'de yapılacak maç öncesi, Avustralya'daki gurbetçilerden Gürkan Özkan, 75 kiloda Hollandalı rakibi Ben Salah ile karşılaşacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!