Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 1998 00:00

Haberin Devamı

Genç Milli basketbolcular Fransa'da

Genç Milli Basketbol Takımımız, Uluslararası Gençler Turnuvası'na katılmak için Fransa'ya gitti. Bulgaristan'ın Varna kentinde, 3-12 Temmuz 1998 tarihlerinde düzenlenecek, 18. Avrupa Gençler Basketbol Şampiyonası'na hazırlanan Genç Milli Takımımız bugün başlayıp 2 Haziran'a kadar sürecek turnuvada grubunda ABD karması, Hırvatistan ve Fransa ile mücadele edecek. bulunuyor. Antrenör Murat Özyer, bu turnuvanın eksikleri görme açısından faydalı olacağını söyledi.

Çim kayağı heyecanı Bursa'da

Avrupa Kupası Çim Kayağı yarışmaları, bugün Bursa'da başlıyor. Demirtaş Çim Kayağı pistinde gerçekleştirilecek yarışmalarla ilgili bilgi veren Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erdoğan Üstünsoylu, turnuvaya iki haftalık kampla hazırlanan Çim Kayağı Milli Takımı'nın, en iyi performansı sergileyerek, başarılı olacağına inandığını söyledi. Yarışmaya, Türkiye, Almanya, İtalya, İsviçre, Fransa ve Avusturya'dan 22'si erkek, 30 sporcunun katılacağını bildirdi.

Suzan Özbek görevinden alındı

Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Suzan Özbek, görevinden alındı. Hollanda'nın Eindhoven kentinde yapılan Avrupa Masa Tenisi Şampiyonası'nda iki bayan sporcunun hükmen yenik sayılmasına neden olduğu iddia edilen Özbek konusunda Teftiş Kurulu verdiği raporda görevden alınmasını istedi. Gençlik ve Spor Genel Müdürü Tevfik Sarpkaya da Özbek'in görevden alınmasını onayladı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!