Kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2003 01:46

Tekrarı da Ali Aydın yönetsin

Fenerbahçeli taraftarların çoğunluğu, Ç.Rizespor maçında kural hatası yapan hakem Ali Aydın'ın, tekrar görev yapmasını istiyor. Fenerbahce.com adlı internet sitesinde süren ‘‘Ç.Rizespor ile tekrarlanacak maçı yine Ali Aydın'ın yönetmesini ister misiniz?’’ konulu ankete şimdiye dek katılan bin 204 kişiden 939'u (yüzde 78) ''evet'' yanıtını verdi.

Samsunspor mesaisi başladı

F.BAHÇE
, ligde Samsunspor'la yapacağı 13. hafta maçının hazırlıklarını, milli takımlarda bulunan 11 futbolcusundan eksik olarak sürdürdü. Bu arada, Daum'un bugünkü antrenmanın ardından, cuma günü oynanacak Almanya-Türkiye Ümit Milli Takımları arasındaki milli maç için ülkesine gideceği açıklandı.

Düren: Saygı duyuyoruz

Beşiktaş Kulübü İletişim Komitesi Başkanı Mete Düren, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun, G.Saray derbisinde yaşanan olaylar nedeniyle Beşiktaş'a verdiği 1 maç saha kapatma cezasını saygıyla karşıladıklarını söyledi. İtirazda bulunmayacaklarını belirten Düren, ''Kulüp olarak Tahkim Kurulu'na başvurmayı düşünmüyoruz'' dedi.

BJK Sigorta, Anadolu Sigorta ile birleşti

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hüsnü Güreli, BJK Sigorta ile Anadolu Sigorta anlaşmasının yapıldığını açıkladı. Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mahir Bayyurdoğlu ile yapılan anlaşma gereği yıllık 100 bin dolarlık anlaşma yapıldığını belirten Güreli, BJK Sigorta'nın 18 bin kongre üyesi ile 30 bin taraftara ulaşacağını açıkladı.

Yıldıray da düşündürüyor

Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş, ağır gribal enfeksiyon geçiren ve kadrodan çıkartılan Alpay yanında, belinden rahatsızlığı bulunan Yıldıray’ın da kendilerini düşündürdüğünü söyledi. Güneş, ‘Yıldıray Almanya'da kontrolden geçti. Bugün daha iyi olduğunu söylüyor. Ama yarın (bugün) son durumuna bir kez daha bakıp, onunla ilgili karar vereceğiz. Gerekirse onu da kadrodan çıkarabiliriz’’ dedi.

Yabancı değil De Boer!

AY yıldızlı takımın idmanında oldukça neşeli olan futbolcular birbirleriyle şakalaştı. Futbolcular, Bülent'e oynadığı reklam filmi nedeniyle ‘‘Yabancı değil, Frank De Boer’’ diyerek takıldı.

Nihat, 'Altın Top'a aday

Fransa'nın önde gelen futbol dergisi ‘‘France Football’’, geleneksel ‘‘Altın Top’’ ödülü için belirlediği 50 aday arasında, İspanya'nın Real Sociedad takımında forma giyen milli futbolcu Nihat Kahveci'ye de yer verdi. Altıp Top'a R.Madrid 8, Juventus 6, Milan da 5 aday çıkarma başarısı gösterdi.

Türkiye Kupası'nda 1. Kademe heyecanı

Futbolda Türkiye Kupası 1. Kademe maçları bugün oynanıyor. Gaziantep BŞ Belediyesi'nin bay geçeceği, tek maçlı eleminasyon sistemine göre yapılacak ve saat 13.00'te başlayacak maçların programı şöyle: Kocaelispor-Sarıyer, İstanbul BŞ Bld-Zonguldak, Ç.Dardanel-Vestel Manisa, Sakarya-Bursa Merinos, İzmir-Karşıyaka, Altay-Göztepe, Aydın-Konya, Antalya-Marmaris Bld, Ankara DS-Şeker, Türk Telekom-BŞ Bld Ankara, Y.Yozgat-Kayseri Erciyes, Sivas-Kayseri, Hatay-Mersin İY, Adana DS-Ş.Urfa, Gümüşhane-A.Sebat, Erzurum-Ç.Rize.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!