Kış saçlarında Fransız zarafeti

Sıcak yaz aylarından sonra yeni sezona girerken, saç renkleri yumuşak geçişlerle mevsimini karşılamaya hazır. Saç tasarımcısı Şenol Zeytinoğlu’ndan 2006 sonbahar-kış sezonunda saç modellerine dair ipuçları aldık.

Zeytinoğlu, ‘Kış karameli, bal tonları ve kış kahverengisi diye adlandırdığımız tonlar ve saç renkleri oldukça revaçta’ diyor. Yaz aylarında kadınların sıkça kullandığı çok katlı saç kesimleri sonbahar ve kış aylarında yerini daha soft kesimlere bırakıyor. Zeytinoğlu, herkesin kendi stiline uygun kesimlerin ön planda olacağını söylerken, hafif dalgaların ve tok kesimlerin kadınların yeni gözdesi olacağının da haberini veriyor.

Saçlarda topuz şıklığı

Bu yıla damgasını Fransız kadınlarının saç modelleri vuruyor. Gece şıklığını tamamlayan saçlar ise birbirinden şık topuzlarla kendini gösteriyor.

Yaz gelinlerinde ve gece saçlarında genellikle Chanel tarzı saçların ve yüksek topuzların olduğunu hatırlatan Zeytinoğlu, önümüzdeki kıştan itibaren topuzların ensede toplanacağını söylüyor. ‘Balon topuzlar, aksesuvarlarla da zenginleştiriliyor’ diye de ekliyor. Atkuyruğu ise hem pratikliği, hem de görünümü itibariyle şık ve spor bir görüntü veriyor. Ensede toplanan at kuyruğu rahatlığı ve kullanışlı oluşuyla kadınların da en çok tercih ettiği modeller arasında yer alıyor.

ÜRÜN MARKET

Doğal güzellik

Cilde yapay bir görünüm vermeden kusur ve lekeleri kapatan Nivea Beaute ‘Stay Real’ serisi, doğal güzelliğine önem veren kadınlar için geliştirildi. İçeriğinde Color Real Complex bulunan serideki tüm ürünler, cildin gerçek tonuna uyum sağlayarak doğal bir görünüm yaratıyor. Uzun süre etkili ve bulaşmayan ürünlerden oluşan seride sıvı fondöten, kompakt fondöten, pudra, bronzlaştırıcı pudra ve allık yer alıyor.

Mükemmel dudaklar

Hava koşulları, stres ve yorgunluk kan akışını engellediğinden dudaklar kuruyor, doğal renklerini ve ışığını yansıtma özelliklerini kaybediyor. Vichy’nin ‘Oligo 25’ dudak bakımı, içerdiği manganez ve polyfructol’le kanın mikro dolaşımını yeniden harekete geçiriyor ve doğal dudak renginin oluşumunu sağlıyor.
Yazarın Tüm Yazıları