Kırmızının faturası Sercan’a çıktı

Güncelleme Tarihi:

Kırmızının faturası Sercan’a çıktı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2011 00:00

Fatih Terim, Karabükspor maçında kırmızı kart gören kaleci Muslera’nın oynamayacak olması nedeniyle boşalan 6. yabancı kontenjanını Baros’tan yana kullanacak. Bu kararla Sercan’a kulübe yolu gözüktü.

KARDEMİR Karabükspor maçının 14. dakikasında kırmızı kart görerek G.Saray’ı 10 kişi bırakan Fernando Muslera’nın bir sonraki maçtaki yokluğu Milan Baros’a yarayacak. Bir başka anlatımla kırmızı kartın faturası Sercan Yıldırım’a çıktı. Muslera, cezası nedeniyle Eskişehir maçında forma giyemeyeceği için kontenjandan doğan boşluğu Milan Baros’la doldurup Çek golcüyü forvet hattında Elmander’le eşleştirecek olan Fatih Terim, Karabük maçında ilk 11’de sahaya sürüp daha sonra kenara aldığı Sercan Yıldırım’dan vazgeçecek.

İki lejyoner aynı anda

4-4-2 sistemine geri dönüş yapan Fatih Terim, Baros-Elmander ikilisini yabancı kontenjanına takıldığı için sürememişti. Muslera, Ujfalusi, Eboue, Riera ve Melo’dan vazgeçmeyerek bu oyunculara ilk 11’de görev veren İmparator, Uruguaylı kaleci Muslera olmayınca Sercan Yıldırım’ı kulübeye alıp iki lejyoner golcüsünü birden sahada tutacak. Karabükspor maçının 81. dakikasında Eboue’nin yerine oyuna girdikten 19 saniye sonra topla buluşup penaltı yaptırtan Milan Baros, takımının zorlu deplasmandan 1 puanla dönmesinde pay sahibi olmuştu. İstanbul BŞB maçındaki futbolu nedeniyle eleştirilen Baros böylece bir kez daha hocasının güvenini kazanmayı başardı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!