Kırmızı Şeytanlar'dan Galatasaray'a gözdağı

Güncelleme Tarihi:

Kırmızı Şeytanlardan Galatasaraya gözdağı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2012 19:22

Galatasaray'ın çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı rakibi Manchester United, Premier League'in 4. haftasında sahası Old Trafford'da ligin güçsüz ekiplerinde Wigan'ı 4-0'lik skorla mağlup etti.

Haberin Devamı

Karşılaşmaya çok etkili başlayan Manchester United,  6. dakikada Javier Hernandez ile penaltı vuruşundan da faydalanamadı.

İlk yarıda gol sesinin çıkmadığı karşılaşmada gol perdesini 51. dakikada Manu formasıyla 700. maçına çıkan Scholes açtı. Bu golün ardından oyuna ağırlığını koyan Kırmızı Şeytanlar, 63. dakikada Hernandez, 66. dakikada Büttner ve 82. dakikadda Powell'ın golleriyle maçtan 4-0'lık skorla ayrıldı.

F.BAHÇE'NİN RAKİBİ'NE ŞOK MAĞLUBİYET

VAN PERSIE 71. DAKİKADA OYUNA GİRDİ

Ayrıca, 2 hafta oynayamayacak denilen Robin van Persie ve Japon milli takımında sakatlanan Shinji Kagawa yedek arasında bulunurken, van Persie oyuna sonradan dahil oldu.

Manchester United, bu galibiyetle puanını 9'a çıkarırken, Wigan ise 4 puanda kaldı. United gelecek hafta Liverpool deplasmanına gidecek, Wigan ise sahasında Londra ekibi Fulham'ı konuk edecek.

Haberin Devamı

Ayrıca Kırmızı Şeytanlar Liverpool maçı öncesi 19 Eylül Çarşamba akşamı Şampiyonlar Ligi maçında Old Trafford'da temsilcimiz Galatasaray ile karşılaşacak.

TERRY GÖRMEMEZLİKTEN GELDİ

Premier Lig'de bugün alınan diğer sonuçlar şöyle;

Norwich City 0 - 0 West Ham United
Arsenal 6 - 1 Southampton
Aston Villa 2 - 0 Swansea City
Fulham 3 - 0 West Bromwich
Queens Park Rangers 0 - 0 Chelsea
Stoke City 1 - 1 Manchester City
Sunderland 1-1 Liverpool

Kırmızı Şeytanlardan Galatasaraya gözdağı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!