Kırmızı Parti

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Kırmızı Basında En İyiler Reklam Ödülleri", geçtiğimiz gün Maslak Refresh Venue’de gerçekleşen törenle sahiplerini buldu.

Basın reklamlarında yaratıcılığı teşvik etmek, reklamverenlerin, reklam ajanslarının ve reklam sektörü çalışanlarının başarılarını belgeleyip ödüllendirmek amacıyla düzenlenen Kırmızı Ödülleri’ne bu yıl 120 ajanstan 905 başvuru yapıldı ve bin 454 reklam yarıştı. Toplam 30 ödülün dağıtıldığı Kırmızı Ödül Töreni’nin ardından, bir de parti düzenlendi. İş ve sanat dünyasının önde gelen isimleri, Aslı Altan’ın dj’lik yaptığı Kırmızı Parti’de geç saatlere kadar eğlendi. /images/100/0x0/55eaae69f018fbb8f88ff187

Ferrari’nin başına gelenler

Baymak’ın sahibi Murat Akdoğan, geçtiğimiz yıl aldığı Ferrari’sini elektrik aksamında meydana gelen arıza yüzünden birkaç hafta önce servise bırakmış. Servis yetkilileri aracını iki gün sonra gelip alabileceğini söylemişler. Ancak Akdoğan arabasını almaya gittiğinde tam anlamıyla şoke olmuş; araç ağır hasarlıymış! Servisteki çıraklardan biri Ferrari kullanmanın zevkini yaşamak için izinsiz olarak bu otomobille trafiğe çıkmış ve işte o tur sırasında süratle Maslak civarında bir duvara çarpmış çünkü... Ne yapacağını şaşıran çırak, aracı servise bırakıp ortadan kaybolmuş. Ferrari’sinde 183 bin YTL’lik hasar olduğunu öğrenen Murat Akdoğan ise aracı satılması için o haliyle serviste bırakmış. Ve geçen hafta kendisine sıfır kilometre bir başka Ferrari almış.

Adada inzivaya çekildi

Modacı Clio, uzun yıllar Bebek’te yaşadı. Evi de butiği de o semtteydi. Ancak butiğini kapatınca, kendisini Büyükada’daki ailesinden kalma eve attı. Yaz-kış, dekorasyonunu yenilediği bu evde kalıyor ve şehre nadiren iniyor. Bir dönemin marjinal isimlerinden olan Clio, bu radikal değişimin nedenini soranlara da "Artık inzivaya çekildim" diye cevap veriyor.

Garih’ten şarkılar

Arnavutköy’deki Theo, geçtiğimiz akşam ünlü simaları ağırladı. Fedon’un hayranları, onun program yaptığı mekánı tıka basa doldurdu. Lili Garih de Fedon’u dinlemeye gelenler arasındaydı. Ünlü şarkıcı, bir ara Garih’i sahneye çağırıp mikrofonu eline tutuşturdu. Birlikte şarkı söyleyen ikilinin bu sürprizi, diğer müşterilerin de hoşuna gitti.

Torun bakıyor

Nilgün Esinli, eskisi kadar davet ve açılışlarda görünmüyor. Bunun nedeni de zamanının neredeyse tümünü kızı Selin’in çocuğuna ayırması... Torunuyla zaman geçirmeyi çok sevdiğini söyleyen Esinli, geçtiğimiz akşam nihayet İstanbul gecelerinde kendini gösterdi. Arkadaşlarını çok özlediğini söyleyen Nilgün Hanım, katıldığı davette uzun zamandır görmediği dostlarıyla hasret giderme şansı buldu.

Dağ havası iştahını açtı

Adnan-Begüm Şen çifti geçtiğimiz haftayı Uludağ’da geçirdi. Oğulları Alp ve Can’la birlikte dağ havası alan çiftin keyfine diyecek yoktu. Bol oksijen ve temiz hava Adnan Bey’in iştahını da epey açtı. Öğle yemeği yese de akşam yemeğine kadar bir şeyler atıştırmadan duramayan Şen, objektife yağda yumurta ve kıymalı pide yerken işte böyle takıldı.

Bütün kitaplarını okumuş

Nermin Bezmen "Aurora’nın İncileri" adlı 11’inci kitabını geçtiğimiz hafta okurlara sundu. Bezmen’in Akmerkez’deki Remzi Kitabevi’ndeki kitap tanıtımına katılanlar arasında Ela Koşar da vardı. "Aurora’nın İncileri" adlı kitabın Bezmen’in "Sır" kitabının devamı niteliğinde olduğunu söyleyen Koşar, yeni kitaptan iki adet satın aldı ve bunlardan birini kardeşi Leyla Atalık’a hediye edeceğini söyledi.

Torun sevgisi bir başka

Nilgün Keçili, geçtiğimiz gün kızı Nazlı Öztarhan ve torunu Nazenin’le birlikte Akmerkez’deydi... Alışveriş yaparken ve yemek yerken torununu kucağından bırakmayan Nilgün Hanım, torun sevgisinin bir başka olduğunu ve bu mutluluğu hiçbir şeye değişmeyeceğini söyledi.

Arkadaşlarını kıramadılar

Ersu Meyve Suları’nın sahibi Kaya Ersu, önceki akşam eşi Aslı Hanım’la birlikte Ortaköy’deki Blackk’e gitti. Gecelerde nadir olarak rastladığım Ersu çiftinin kalabalığa karışma nedeni ise Nurettin Hasman’ın doğum günü davetiydi. Bir de hatırlatma yapayım; İstanbul gecelerine pek yüz vermeyen Ersular, bayram ve yeni yıl tatilini arkadaşları Mustafa-Caroline Koç çiftiyle beraber Amerika’nın ünlü kayak merkezi Colorado-Vail’de geçirmişti.

Zamanı dondurdu

Görüntüsüyle yıllara meydan okuyan isimlerden biri olan Sibel İlkiz’le geçtiğimiz akşam Blackk’te karşılaştım. Tarzı ve formu ile her zamanki gibi yine ilgi odağıydı. Geçtiğimiz ay botox yaptırdığını ve küçük bir operasyonla dudaklarını dolgunlaştırdığını duyduğum Sibel Hanım’a dostları da gece boyunca bol bol iltifatta bulundu.
Yazarın Tüm Yazıları