Kırkpınar’da Balıkesir’in Gururu Olan Genç Güreşçi Ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

Kırkpınar’da Balıkesir’in Gururu Olan Genç Güreşçi Ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2015 14:11

KIRKPINAR'DA MADALYA KAZANAN GENÇ GÜREŞÇİ KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI CANKUL TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Kırkpınar Güreşlerinde madalya kazanarak Balıkesir’in gururu olan Kepsutlu güreşçi Ufuk Yıldırım, Belediye Başkanı İsmail Cankul tarafından beşi bir yerde altın ile ödüllendirildi.
Tarihi 654. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Teşvik 1 Boyunda ikinci olarak madalya kazanan Kepsutlu Güreşçi Ufuk Yıldırım, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul tarafından beşi bir yerde altın ile Kepsut güreş ağası ve Kepsut Belediye Güreş Kulübü Başkanı tarafından da cumhuriyet altınıyla ödüllendirildi.
Kırkpınar’da kazandığı madalya ile memleketi Kepsut’a gelen Ufuk Yıldırım, Kepsut Belediye Güreş Kulübü Başkanı Rasim Yılmaz ve Güreş Antrenörleri İsmail Çaylak, Kadir Karaman ile birlikte Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul’u makamında ziyaret etti. Kepsutlu güreşçilerin Kırkpınar’da boy göstererek derece almasının kendilerini sevindirdiğini belirten Başkan Cankul, Yıldırımın genç yaşta daha güzel başarılara imza atacağına inandığını ifade ederek, “Biz de her zaman hem madden hemde manen yanında olduğumuzu buradan özellikle bir kez daha ifade etmek isteriz. Daha nice başarılara ulaşmasını temenni ediyorum. Kendisi ile gurur duyuyoruz. Balıkesir bölgesinde dereceye giren tek pehlivanımız ayrıca İlçemizin ve Balıkesir’in adını da duyurduğumuz için ayrıca gurur verici bir tablo. Mutluyuz. Allah yolunu açık etsin" dedi.
Kepsut Belediye başkanı İsmail Cankul 20 Ağustos’ta ilçede 6. kez düzenlenecek olan yağlı güreşlere tüm güreş severleri davet ederken, genç güreşçiyi ödüllendirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!