Kırklarelispor 1-7 Beşiktaş

Güncelleme Tarihi:

Kırklarelispor 1-7 Beşiktaş
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2012 17:22

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Kırklarelispor'u ile Kırklareli Atatürk Stadı'nda 7-1 mağlup etti.

Haberin Devamı

TFF 2. Lig ekiplerinden Kırklarelispor karşısında Beşiktaş'ın yeni transferleri İskoç kaleci McGregor ve Fransız savunmacı Escude ilk kez siyah beyazlı formayı giydi.

Beşiktaş'a farklı galibiyeti getiren goller 30. dakikada Escude, 54 ve 76. dakikada Olcay Şahan, 65. dakikada Sivok, 71 ve 84. dakikada Almeida ve 89. dakikada Mertcan'dan geldi. Kırklarelispor'un tek golünü ise 73. dakikada Sezer kaydetti.

AYBABA: PLANLARIMIZI UYGULAMAYA BAŞLADIK

MAÇTAN KARELER - Emre OKTAY'ın objektifinden

Stad: Kırklareli Atatürk
HAKEMLER:Özgür Yankaya 8, Gürcan Çalışkan 8, Mehmet Vargün 8
KIRKLARELİ: AliŞan 6(Dk.46 84 Emre 6)- (Dk.75 Berkan 5(Dk.46 14 Hasan Erdi 5), Serkan Sökmen5 , Emrah 5 (Dk.46 13 Hasan Can 6), Taner 6, Eyüp 6(Dk.46 Fatih 6), Enis 5(Dk.57 Bora 5), Murat 6, Serkan Turan (Dk.65 Mustafa), Yunus (Dk.46 Sezer ), Lokman (Dk.79Serkan Kütmür)
BEŞİKTAŞ: MCGregor 4 (Dk.46 Cenk 7)- Mehmet Akgün 7 , Sivok 6 (Dk.73 Necip 6), Escude 4 (Dk. Ersan 4), Emre Özkan 5 , Oğuzhan 7 (Dk.Mertcan Aktaş 6) , Hasan Türk 6(Dk.79 Veli 4) , Kadir Arı 6 (Dk.46 Olcay Şahan 7) , Muhammed 8 (Dk.46 Fernandes 9), 28 Erkan Kaş 6 (Dk.46 Hilbert 5), Mehmet Akyüz 5(Dk.46 Almeida 9)

"HOŞGELDİN BEYAVV"

BEŞİKTAŞ hazırlık maçı için geldiği Kırklareli'de Emniyet MüdürüMehmet Behzat Canbazoğlu tarafından karşılandı.Siyah beyazlı taraftarlar "Hoşgeldin beyavv" pankartı ile esprili karşılama töreni yaptı. KafileBaşkanı Ahmet Kavalcı ve Teknik Direktör Samet Aybaba, kaptan İbrahim Toraman'a çiçek verildi.Siyah beyazlılar daha Büyük Mandra Restaurant tarafından hazırlanan köfte ziyafeti çekildi. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can siyahbeyazlı yöneticilerle birlikte Polisevinde verilen davete katıldı.

Haberin Devamı

Trakya Beşiktaşlılar Derneği başkanları ve yöneticileri Vali Mustafa Yaman, Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Milletvekili Şenol Gürşan, Turgut Dibek'in katıldığı iftar yemeğinde şampiyonluk marşları söylenmesi dikkat çekti.

Trakya Dernekleri Başkan Fikret Orman, Levent Erdoğan ve yönetimine Kırklarelispor ile hazıklık maçını kabulettikleri için teşekkür edilirkenbirer plaket verildi. Levent Erdoğan Trakya'da hazıklık maçlarının devam edeceğini Edirne ve Babaeski'yede gideceklerini müjdeledi.

Haberin Devamı

AYBABA:DAHA İYİYE GİDİYORUZ

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Kırklareli maçının ardından yaptığı açıklamada, takımın gün geçtikçe daha iyiye gittiğini ifade ederek, “Planladığımız şeyleri sahada uygulamaya başladık” dedi. Beşiktaş üzerine çok şeylerin söylendiğini ifade eden Aybaba şunları söyledi: “Beşiktaş üzerine çok şeyler söylendi. Hatta ‘takım sahaya çıkamaz’ diyenler oldu. Oyuncularımızın özveriyle bu kervana katılmaları bizi daha başarılı bir hale getirecektir. Sezona iddialı gireceğiz.”

BEYAZ FORMALAR YARIN SATIŞTA

BEŞİKTAŞ’ın yeni sezonda giyeceği beyaz formalar yarın satışa çıkarılacak. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, yeni sezon için hazırlanan beyaz formalar, tüm Kartal Yuvası ve Adidas mağazalarında satışa çıkarılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!