Kırklareli'nden kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Kırklarelinden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2014 10:07

- Liseler arası basketbol turnuvası

Haberin Devamı

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nce liseler arası basketbol turnuvası düzenlendi.

Turnuva kapsamında genç erkekler kategorisinde Babaeski Şehit Ersan Yenici Anadolu Lisesi ile Babaeski İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi.

Babaeski 100. Yıl Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen müsabakada, 54-20 Babaeski Şehit Ersan Yenici Anadolu Lisesi galip geldi.

Turnuva yıl sonunda sona erecek.

- Babaeskispor'da 3 puan beklentisi

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Babaeskispor, Büyükçekmecespor karşılaşması hazırlıklarını tamamladı.

Babaeskispor Antrenörü Günay Benice, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın karşılaşacakları Büyükçekmecespor maçına hazırlandıklarını söyledi.

Karşılaşmadan 3 puan kazanmayı hedeflediklerini ifade eden Benice, grupta yükselmek istediklerini belirtti.

Haberin Devamı

Takımın iyi sonuçlarla döneceğine inandıklarını dile getiren Benice, "Son haftalarda istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Büyükçekmecespor karşılaşması hazırlıklarını en iyi şekilde tamamladık. Pazar günü 3 puan alarak dönmek istiyoruz" diye konuştu.

- Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne, Akın atandı

Babaeski Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne Orhan Akın atandı.

Akın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 16 yıldır Babaeski Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde çeşitli görevlerde bulunduğunu söyledi.

Merkez müdürlüğüne atandığından dolayı mutlu olduğu ifade eden Akın, "İlçemizde Mesleki Eğitimin ve Açık Öğretim Lisesi faaliyetlerinin yaygınlaştırılması ve kaliteli hizmet için arkadaşlarımızla var gücümüzle çalışacağız. 16 yıldır merkezimizde öğretmenlik ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulundum. Merkez müdürlüğüne atanmaktan dolayı büyük mutluluk duydum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!