Kırıkkale'de çırak öğrenciler kitapla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Kırıkkalede çırak öğrenciler kitapla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2018 18:27

Kırıkkale'de çırak öğrenciler kitapla buluştu

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA) KIRIKKALE’nin Yahşihan İlçesindeki Mesleki Eğitim Merkezi’nde eğitim gören çırak öğrenciler için oluşturulan kütüphane hizmete girdi.
Kütüphanenin açılışına Kaymakam Fatih Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Taşkın ve diğer yetkililer katıldı. Törende konuşan Yahşihan Kaymakamı Fatih Yılmaz, hazırladıkları proje sayesinde çırak öğrencileri kitapla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Toplumda her bireyin kitapla buluşması gerektiğini belirten Yılmaz, “Her şeyin başı eğitim ve eğitimde ise okumadan olmuyor. Dünyanın en eski ve kıyamete kadar devam edecek olan olgusu okumaktır. Gençlerimizi bir şekilde okumaya alıştırmak mecburiyetindeyiz. Bugün iletişim çağındayız. Teknolojinin ve iletişimin inkişaf ettiği bir çağda yaşıyoruz. Ama biz yine klasik kitap kültüründen vazgeçmemeyi, gençlerimizi bizzat kitapla, kitabın o sıcak atmosferiyle buluşturmayı arzuluyoruz” dedi.
Kütüphane açılışının ardından öğrenciler ve tüm katılımcılarla birlikte bir süre kitap okuma etkinliği yapıldı. Açılış programının ardından Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü bahçesine Kaymakam Fatih Yılmaz ve beraberindekiler tarafından fidan dikildi.
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!