Kırcaali Belediye Başkanı Yüzde 54 Oyla Hasan Azis

Güncelleme Tarihi:

Kırcaali Belediye Başkanı Yüzde 54 Oyla Hasan Azis
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 17:08

EDİRNE BELEDİYE BAŞKANI RECEP GÜRKAN(SAĞDA), KIRCAALİ BELEDİYE BAŞKANI HASAN AZİS (SOLDA)

Bulgaristan’da yapılan yerel seçimlerde Kırcaali Belediye Başkanlığını 4’üncü kez Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) adayı Hasan Azis kazandı. Azis’i tebrik eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Kırcaali halkı, iradesini kullanarak, Hasan Azis ile bir dönem daha devam etmek istediklerini söyledi" dedi.
Bulgaristan’da yapılan yerel seçimlerde 28 il arasında tüm partilerin üzerinde önemle durduğu Kırcaali’de başkanlığı 4’üncü kez Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) adayı Hasan Azis kazandı. Kırcaali’de Türklerin sesi olan Hasan Azis’in demokratik bir şekilde, halka 3 dönemdir hizmet ettiğini dile getiren Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Kırcaali halkı özgür iradesini kullanarak, bir kez daha Hasan Azis ile yola devam etme kararı aldı. Yakından tanıdığım sevgili dostum Hasan Azis’e yeni döneminde de başarılar diliyorum" diye konuştu.
Kırcaali için Edirne’nin, Türkiye’ye açılan bir kapısı olduğuna değinen Gürkan, "İki kent de birbiri için çok önemli. Edirne, Kırcaali’nin Türkiye’ye açılan kapısı, Kırcaali ise Edirne için Balkanlara ve Avrupa’ya açılan bir kapıdır. Bir süre önce Hasan Azis ile iki kentin kardeş şehir olması için bir protokol imzalamıştık. İnsanlığın evrensel değerleri için, iki kent arasındaki tarihi, kültürel ve ekonomik ilişkilerinin gelişmesi amacıyla imzaladığımız protokolün sevgili dostum Hasan Azis ile devam edeceğini bilmek mutluluk vericidir. Hasan Azis’in bu başarısı Bulgaristan, Kırcaali ve Edirne için hayırlı olsun" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!