Kimse gitmesin

Güncelleme Tarihi:

Kimse gitmesin
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2004 01:51

Beşiktaş Teknik Direktörü, ‘28 kişilik kadrodan 3-4 kişiyi elemeyi düşünüyordum ama gönlüm el vermiyor. Hepsinden yararlanmak istiyorum’ dedi.

Yararlanacağım

Beşiktaş’taki ilk operasyonu Avusturya kampı öncesi yapan teknik direktör Vicente Del Bosque, yurt dışında çalışmalarından memnun kaldığı 28 futbolcusu ile yoluna devam etmekte kararlı. Avusturya ve Almanya kamplarının bir değerlendirmesini yapan İspanyol hoca, futbol şube sorumlusu Kıvanç Oktay’a verdiği raporda, ‘Kadrodaki tüm futbolcularımdan yararlanmak istiyorum. Kimse gönderilmesin’ dedi.

İskelet oluştu

Del Bosque,
takımın son durumu hakkında verdiği kapsamlı raporda şunları söyledi: ‘Burada 3-4 futbolcuyu daha elemeyi düşünüyordum. Ancak, oyuncularımın performansından memnun kaldım. Kararımı İstanbul dönüşüne bıraktım. Belki de kimse gitmeyecek. Elimde hepsi de birbirinden kaliteli 28 futbolcu var. Alpen Cup’ta takımın iskeletini büyük ölçüde oluşturdum. İdeal kadromuz ligle birlikte ortaya çıkacak.

İnanılmaz tempo

Uyumlu bir kadro ile teknik, taktik açıdan yararlı bir çalışma yapıyoruz. Futbolcularım verdiğim görevleri fazlasıyla yerine getirdi. Geçen yılki kadroda yer alan oyuncuların performansını da inceledim. Aralarında kimi göndereceğime bir türlü karar veremedim. 28 kişilik kadromuz kondisyon açısından süper bir hava yakaladı. Merak etmeyin Beşiktaş, lige hazır bir şekilde girecek. UEFA Kupası’nda da başarılı olacaktır.’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!