Kilolar başa bela

Hemen her gece başka bir kulüpte karşımıza çıkan Rita Fink’in şu sıralar en büyük derdi fazla kilolar...

Damak zevkine düşkün olduğunu saklamayan, lezzetli yemekleri hiçbir zaman geri çeviremeyen Rita Hanım, geçtiğimiz akşam Wanna’dan çıkarken de arkadaşlarına bu konuda dert yanıyor, ‘Çok kolay kilo alıyor ama aldıklarımı bir türlü veremiyorum. Spor da yapmasam yanmıştım’ diyordu.

Ünlülerin fotoğrafçısı

Ünlülerin fotoğrafçısı İlyas Akkuyu, mesleğinde 25 yılı geride bıraktı. Bakırköy İncirli’de bulunan FSM’de (Fotoğraf Sanat Merkezi) İbrahim Tatlıses, Arif Sağ, Musa Eroğlu, Güler Duman, Neşet Ertaş, Kayahan, Nilüfer, Yavuz Top gibi yüzlerce ünlü isimle çalışan, yabancı ülkelerden de özel olarak fotoğraf çekmesi için davet alan Akkuyu, ömrünün sonuna kadar objektifi elinden bırakmayacağını söylüyor.

Demode kaldı

Sinem Güven ile Murat Ersönmez’in Maslak Venue’deki düğün törenine katılanlar arasında Gülay Kamaz da vardı. Neredeyse tüm konukların şıklık yarışı içinde olduğu gecede, Kamaz ise görenleri şaşırttı. Birkaç sene öncesinin modeli olan ve kendisini hediye pakedine çeviren ilginç giysisi nedeniyle şıklık yarışının iddialı isimleri arasında değildi çünkü...

Evlilik bekleniyor

Geçtiğimiz sezon Kanal D’de yayınlanan ‘Sensiz Olmuyor’ adlı dizide Emre Altuğ’un hırslı nişanlısını canlandıran Ebru Gürsoy, yaklaşık bir yıldır İzzet Antebi ile birlikte... İlişkilerini istikrarlı bir şekilde sürdüren çifte geçtiğimiz akşam Beyoğlu’nda rastladık. Wanna’da baş başa yemek yiyen Gürsoy ile Antebi, yemeğin ardından geç saatlere kalmadan mekanı terk etti. Yakın çevrelerinin söylediklerini bakılırsa bu ilişki er ya da geç nikah masasına taşınacak!

Balayı Maldivler’de

Sinem Güven, yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu işadamı Murat Ersönmez’le nihayet nikah masasına oturdu. Düğün davetinden bir gün önce kıyılan nikahta gelinin şahitliğini Feride Edgü, damadın şahitliğini Ethem Sancak yaptı. Çiftin düğünü ise önceki akşam Maslak Venue’de yapıldı. Arzu Kaprol imzalı gelinliği içinde göz kamaştıran ünlü manken, balayı için Maldiv Adaları’na gideceklerini açıkladı.

Tehdit korkusunu yenmiş

Didem Uzel, Arda Öziri adlı eski sevgilisi yüzünden zor günler geçiriyordu. Onun kendisini tehdit ettiğini ileri süren, bu tehditler yüzünden yalnız başına akşamları dışarı bile çıkamayan Uzel, sonunda huzura erdi! Tehditleri unutup hayatını yoluna koyan eski manken, geçtiğimiz akşam yakın dostu Esin Moralıoğlu ile Beyoğlu’ndaydı. İstiklal Caddesi’nde yürürken rastladığımız ikilinin neşesi yerinde görünüyordu.
Yazarın Tüm Yazıları