Kılıf arıyorlar

Güncelleme Tarihi:

Kılıf arıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2002 01:48

F.Bahçe'nin derbi için Metin Tokat'ı istemesi G.Saray'ı kızdırdı. Sarı kırmızılı yönetici Eşref Hamamcıoğlu, ‘‘Havayı gerginleştirmeye çalışıyorlar. Kötü sonuç çıkarsa, bahane hakem olacak. Şimdiden alacakları bir yenilgiye karşı kılıf hazırlamaya başladılar’’ dedi...

ÇOK ANLAMSIZ

G.Saray'dan F.Bahçe'ye isyan. Y.Yozgat maçı sonrası sarı lacivertli yöneticilerin derbi maçının hakeminin Metin Tokat olarak istemesine kızan Cimbom'da asbaşkan Levent Soylu, Metin Tokat ismini gündeme getirilmesine anlam veremediğini söyledi. Sahada hakemin mücadele etmeyeceğini belirten Levent Soylu, şöyle konuştu:

ÇIKAR OYNARIZ

‘‘Bizim için hakemin kim olduğu değil, futbolcularımızın sahadaki performansları önemli. Hakem seçmek kadar saçma bir şey olamaz. Biz hiçbir zaman bizim maçımızı şu veya bu hakem yönetsin demedik. Kim yönetirse yönetsin. Federasyon kime görev verirse saygı duyarız. Çıkar oynarız’’dedi. Yönetici Eşref Hamamcıoğlu'da sarı lacivertlilere sert çıktı.

OYUN SERGİLENİYOR

Kulüplerin hakem isteme yetkilerinin olmadığını belirten Hamamcıoğlu, ‘‘Havayı gerginleştirmeye çalışıyorlar. Kötü sonuç çıkarsa, bahane hakem olacak. Şimdiden alacakları bir yenilgiye karşı kılıf hazırlamaya başladılar. Havayı germenin bir anlamı yok. Sahaya çıkıp futbollarını oynasınlar. Şimdiden hakem oyununu sergilemeye başladılar’’ diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!