Khlestov sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Khlestov sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2000 00:00

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Scala, formsuzluğu nedeniyle son haftalarda verimli olamayan Khlestov'u dünkü maçta 18 kişilik kadroya dahil etmedi. İtalyan çalıştırıcı, hafif sakatlığı olan Rus futbolcuyu Lokomotiv Moskova maçı öncesi riske etmek istemediğini söyledi. Khlestov'un yerine Erman ilk 11'de mücadele etti.

Futbolseverin yüzü güldü

STATLARIMIZDA seyircilerle futbolcular arasında engel teşkil eden tel örgüler bir bir ortadan kaldırılıyor. Geçen hafta Denizli Atatürk Stadı'nda başlatılan bu uygulamanın devamı Antalya'daydı. Dün akşam Antalyaspor-Beşiktaş maçına evsahipliği yapan Atatürk Stadı'nı dolduran binlerce futbolsever, maçı önlerinde hiçbir engel olmadan izlemenin zevkini yaşadılar.

Elele tribüne

ANTALYALI futbolseverler, maçtan önce her iki takımın futbolcularına sevgi gösterilerinde bulundular. Hep bir ağızdan, ‘‘Avrupalılar el ele’’ diye tempo tutup, iki takımın futbolcularını tribüne çağırdılar. Futbolcular da el ele tutuşup, tribünleri selamladılar.

Sıcak hava ve nem bunalttı

SICAK hava ve nemin yüksek oluşu futbolcuları olumsuz yönde etkiledi. Sahada görev alan oyuncuları birbirleri ile olduğu kadar aşırı sıcakla da mücadele etmek zorunda kaldılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!