Keyifli ve olumlu gelişmelere açık bir gün

Venüs, Merkür, Güneş ve Ay arasında oluşan olumlu açılar, keyifli bir gün geçirmenin sigortası gibi duruyor. Duygu ve düşüncelerimizi en güzel şekilde ifade edebiliriz.

Haberin Devamı

İkili ilişkiler, sosyal etkileşim, estetik, artistik konular, duygusal etkileşim, renkli alışverişler, fırsatlar vb. başlıklı konular ya da bağlayıcı sözler vermek açısından olumlu bir gün. Aynı zamanda özgür hareket etme isteğiyle başa çıkmak da zor olabilir. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç
Karşınızdaki kişilerin sözlerine kulak vermelisiniz. Yanlış anlaşılmaları düzeltmek için güzel bir gün olabilir. Araştırmalarınız boşa gitmeyecek.

Boğa
Bugün hasta bakıcı veya dadı rolüne soyunmanız gerekebilir. Size katkısı olabilecek kişilerle iletişimde olmalısınız. Ciddi bir ilişki söz konusu olabilir.

İkizler
Başkalarının hayatlarını kıyaslamayı bırakmanızda fayda var, hiç kimsenin hayatı mükemmel değil sonuçta. Kendi anlaşmalarınızı kendiniz yapmalısınız.

Haberin Devamı

Yengeç
İsteklerinizi dile getirebilir ve karşı tarafa sunabileceklerinizi paylaşabilirsiniz. Ancak fazla zorlamayın. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Aslan
Maddi konuların dikkatle ele alınması gerekiyor. Yaşadığınız yerde değişiklik yapabilirsiniz. Doğru araç gerece sahip olmak zaman kaybını engelleyebilir.

Başak
Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilir, ilham verici aktivitelere katılabilirsiniz. Romantik açıdan güzel günler, geleceğinizi etkileyebilecek kararlar alabilirsiniz.

Terazi
İşbirliği içinde olduğunuz kişileri işlerini yapma konusunda uyarmanız, açıklarını kapatmaya çalışmanızdan daha iyi olur. Ortam değişikliğine ihtiyacınız var

Akrep
Maddi bir konu lehinize şekilleniyor. Konuyu yıpratmamaya çalışın. Mücadele gerektiren ortamlara dahil olmanız durumunda yeteneklerinizin farkına varabilirsiniz.

Yay
Evinizi güzelleştirecek aktivitelerle vakit geçirmenizde fayda var. Başkaları hakkındaki düşüncelerinizi kendinize saklamanız gerekiyor olabilir.

Oğlak
Her şey yapılabilir şeklindeki olumlu yaklaşımlarınız, kötümser kişilerin cesaretlenmesini sağlayabilir. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Kova
Kendinize güvenerek hareket etmelisiniz. Rehber veya sözcü kullanmak pratik görünse de, kendi kendinizin avukatı olmanız daha fazla işe yarayabilir.

Haberin Devamı

Balık
Seçenekleriniz var ama maddi-manevi aşırılığa kaçmamak için artı ve eksilerinin doğru hesaplanması gerekiyor. Yetenekleriniz size kazandırabilir.

Yazarın Tüm Yazıları