Keyif alıyorum

Güncelleme Tarihi:

Keyif alıyorum
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2005 01:27

G.Saray Teknik Direktörü Gerets, ‘G.Saray’da bulunmak bana büyük zevk veriyor. Çalışma duygusu bu kadar yüksek topluluk beni ve bu takımı daha yukarılara çıkaracak’ dedi.

Hollanda kampında idman başlarken futbolculara ‘Hazır mıyız?’ diye soran, ıslık çalarak idmanı bitirip teşekkür eden G.Saray Teknik Direktörü Eric Gerets daha sonra kurmaylarıyla ‘Herşey güzel geçti. Şimdi keyif zamanı’ diyerek içkisini koyup mutluluğunu gözler önüne seriyordu. Aynı heyecan ve mutluğu Konyaspor maçı sonrası da yaşayan Gerets, ‘G.Saray’a heyecan yaşamak için geldim. İnanın hayatımın en güzel günlerini Florya’da geçiriyorum’ dedi ve şöyle devam etti:

‘Burada bulunmak bana büyük zevk veriyor. Çalışma duygusu bu kadar yüksek topluluk beni ve bu takımı daha yukarılara çıkaracak. Futbolcularımın kazanma hırsı ve disiplini çalışmalarımızı daha da güzelleştiriyor. Bu takımla çalışıp maça çıkmaktan büyük keyif alıyorum. Ürkek futbola karşıyım. Futbolcularıma kazanma duygusu aşılayarak onları rekabete sokmak benim görevim. Onlar da hiç bir şeyden kaçmadığı ve varlarını yoklarını ortaya koydukları için çok mutluyum.’

Kendisiyle birlikte yeniden yükselişe geçen Hasan Şaş’ı öven Belçikalı çalıştırıcı, ‘Sevilecek bir futbolcu karakterine sahip. Hasan’la çalışmak zevk verici. İyi olduğunda, disipline ve oyun felsefemize uyduğunda bize katkısını gösterdi. İliç de Konyaspor maçında önemli goller attı. Ama daha iyi şeyler de yapması gerekiyor. Forvetlerimizle birbirlerine alışmaları gerekiyor’ yorumu yaptı.

Transfere de değinen Gerets, ‘Listemin ilk sırasında Insua vardı. Ayrıca Pires için de iyi bir çalışma yapmıştım ama olmadı. Bize sol kanat oyuncusu gerekiyor ve o oyuncu da kaliteli olmak zorunda. Mevkiinde tehlikeli pozisyonlar yaratabilecek kapasitede biri olmalı. En az Altan seviyesinde olmalı ki rekabete girebilsinler. Çünkü o da çok kaliteli bir futbolcu. Belki bir transfer daha gerçekleşecektir. Eğer yapamazsak bu kadroyla devam edeceğiz’ dedi.

HASAN ŞAŞ

Yeni sayfa açtım

2002 Dünya Kupası’nda fırtına gibi esen, daha sonra eski formunu bir türlü yakalayamayan Hasan Şaş, teknik direktör Eric Gerets ile bu sezon futbol kariyerinde yeni bir sayfa açacağını söyledi. 29 yaşındaki tecrübeli futbolcu şöyle dedi: ‘Hollanda kampı öncesi arkadaşlarım tatil yaparken ben kumda koşup, özel olarak hazırlanarak formda kalmaya çalıştım. Ancak Hollanda kampında şanssızlık yine yakamı bırakmadı.

Konya maçında beni sahaya süren Eric Gerets’in sevgi ve güvenine karşılık verdiğim için gururluyum. Benim için herşey yeniden başlıyor. Bu sezondan çok ümitliyim. Eğer sakatlığım olmasaydı şimdi daha iyi bir noktadaydım. Takım olma yolunda önemli bir yol katettik. Bazı eksiklerimiz var. Bunu en kısa sürede atacağımıza inanıyoruz.’

Ergün için top Gerets’te

Uzun süren sakatlık döneminden kurtulan tecrübeli futbolcu tamamen iyileşti. Ergün’ün cuma günü Ankaragücü maçında oynayıp oynamayacağına Gerets karar verecek.

Forma giyebilir

G.Saray’ın Hollanda kampını belindeki siyatik ağrıları nedeniyle yarım bırakıp İstanbul’da ameliyat olan Ergün Penbe forma giyecek duruma geldi. Teknik direktör Eric Gerets, geçtiğimiz haftadan beri takımla birlikte idmana çıkan ancak kondisyon eksikliği nedeniyle Konya maçında kadroya almadığı Ergün’ü cuma günü oynanacak olan Ankaragücü deplasmanına götürmeye hazırlanıyor.

Sorunu yok

Kulüp doktoru Murat Çevik, Ergün’ün sakatlığının geçtiğini Ankaragücü karşısında oynayıp oynamayacağına Gerets’in karar vereceğini belirterek, ‘Ergün’ün sağlık durumu iyi. Takımdan ayrı kaldığı süre nedeniyle Ergün’ün bir kondisyon eksikliği vardı. Yeniden bir şanssızlık yaşamazsa Ankara’da oynayabilir. Ancak onun hakkında son karar Eric Gerets’in’ dedi.

Yeni transfer takımdakinden üstün olmalı

GALATASARAY
Sportif Direktörü Bülent Tulun, Van Persie’nin gündemlerinde olmadığını belirtirken, Kily Gonzalez’den haber beklediklerini söyledi. Tulun, ‘Kily Gonzales’in şartları var, biz de ona teklifimizi yaptık, yanıt bekliyoruz. Eric Gerets takımdaki futbolculardan 1 gömlek daha üstün bir futbolcu istiyor. Eğer böyle biri olmazsa transfer yapmayacağız. Takımın iyi olduğunu herkes gördü. Kötü transfer denilen İliç’in neler yaptığını umarım herkes izlemiştir’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!