KESOB Başkanı Övüç:" Peygamberimizin öğütlerini hayatımızda uygulamalıyız"

Güncelleme Tarihi:

KESOB Başkanı Övüç: Peygamberimizin öğütlerini  hayatımızda uygulamalıyız
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2016 13:10

KESOB Başkanı Övüç:" Peygamberimizin öğütlerini hayatımızda uygulamalıyız"

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) – KAYSERİ Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Ahmet Övüç, Mevlid kandili nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

KESOB Başkanı Ahmet Övüç, Mevlid Kandili nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında Peygamberimizin yaptığı yol gösterici öğütlerini gözden geçirmek ve hayatta uygulamak gerektiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü;



“ Peygamber Efendimizin doğumunun müjdecisi olan Mevlid Kandili gecesine bu sene de ulaşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.



İnsanı insan yapan bütün güzelliklerin, ahlâki erdemlerin odaklandığı bir şahsiyet olan Hazreti Peygamberin hayatında ve öğütlerinde bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatacak güçlü bir ışık, güzel bir örnek vardır. Her açıdan buhran içinde kıvranan insanlığa verdiği mesajlarla çıkış yolunu gösteren Hazreti Peygamber, maddi ve manevi sıkıntılarla boğuşan günümüz dünyasına da kurtuluş reçetesini sunmaktadır”

Mevlid Kandili, Hz. Peygamber’ in bizlere sunduğu bütün bu ve benzeri kutsal değerleri ve yol gösterici öğütlerini bir kez daha gözden geçirme, anlama, anlatma, yaşama ve yenilenme ve genç nesillere aktarma zamanı olduğuna dikkat çeken Övüç, “ Bu değerleri fark etmek, onları bir davranış biçimine dönüştürmek, yaşanan bir hayat haline getirmek hepimizin en temel hedefi olmalıdır” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!